👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z gówna i piasku te domy stawiają?
Tu Gdańsk 1995, blok po wybuchu gazu, brak 3 pięter i stoi.

Syn_Milionera napisał/a:
Pytanie skąd wiedzieli fotografowie w który budynek uderzy. Oraz dlaczego uderzono w budynek który był w trakcie budowy.
to nie lubią architekta
PsikutaBezS napisał/a:
Z gówna i piasku te domy stawiają?
to ten wybuch na który jest teoria spisku i coś z Wałesą?
raistpol napisał/a:
to ten wybuch na który jest teoria spisku i coś z Wałesą?
Tak. Ten właśnie. Bardzo ciekawa historia.
Syn_Milionera napisał/a:
Pytanie skąd wiedzieli fotografowie w który budynek uderzy. Oraz dlaczego uderzono w budynek który był w trakcie budowy.
Na IG Konflikty i Katastrofy na Świecie było pisane o zrzuceniu "znacznika" na konkretny budynek, dzięki czemu mieszkańcy mają te 2/3h na ucieczkę.
że też te gierki ktoś łyka, może , stany albo ruskie, ich obywatele
bo pozostali już nie,
oni jeszcze nie wiedzą tak naprawdę co czeka taki gnuśny, podly, roszczeniowy, egoistyczny ,
hemoroid ...na dupie
bo pozostali już nie,
oni jeszcze nie wiedzą tak naprawdę co czeka taki gnuśny, podly, roszczeniowy, egoistyczny ,
hemoroid ...na dupie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie