Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Guwnojat 2021-03-19, 21:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rozjebie 2021-03-19, 22:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Guwnojat 2021-03-20, 9:58 1
@up: musisz mieć bardzo smutne życie
Zgłoś
Rozjebie 2021-03-20, 10:11 1
Guwnojat napisał/a:

@up: musisz mieć bardzo smutne życie

Bo co, bo wskazuje na to, ze niezależność objawia się zgoła inaczej? Niezakładanie maseczek daje wam, biedakom, tylko ILUZJE niezależności. Znaleźliście sobie lukę i ja manifestujecie, cieszcie się robaczki Tylko ze manifestujecie ja tylko w internecie, bo nie macie i tak kasy na chodzenie po sądach w razie nie przyjęcia mandatu. I tak zakładacie grzecznie maseczkę jeśli zobaczycie patrol policji, wiec japa tam, menele.
Najlepsze jest to, ze sam mam w p🤬dzie te maseczki, jestem już dawno po covidzie (nic mi nie było, tylko straciłem smak i węch na tydzień - stad się w ogóle dowiedziałem, ze mam covid), cala moja rodzina jest po covidzie (im tez nic nie było). Po prostu lubię was cisnąć, "niezależne" cioty
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-20, 11:56 1
Zgłoś
Guwnojat 2021-03-20, 14:16
Zgłoś
jadowita20 2021-03-20, 15:30
TRQPL napisał/a:

I nie mdli cie później jak ją zakładasz???
Więc wisz co to bandyckoe życie

Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Zgłoś
Rozjebie 2021-03-20, 21:12
Zgłoś
Guwnojat 2021-03-20, 21:42
Zgłoś
Rozjebie 2021-03-20, 22:01
Zgłoś
Guwnojat 2021-03-20, 22:08
Roz🤬bie napisał/a:

Przestań się mazać snowflake, chłopaki nie płaczą. Nie moja wina ze sam się zaorałeś, leszczu

Wcale się nie zaorałem, to po prostu Ty mierzysz innych swoją miarą i sobie wszystko tłumaczysz na swój sposób.

Mam nadzieję, że chociaż w małym stopniu pomogłem Ci w dowartościowaniu się.
Zgłoś
Rozjebie 2021-03-20, 22:21
Guwnojat napisał/a:

Ty mierzysz innych swoją miarą.

W sumie miałem już nie odpisywać, bo dyskusja robi się jałowa, ale nie mogę się powstrzymać xD
A propos twojego stwierdzenia o mierzeniu innych swoja miara - nawet nie chce mi się liczyć, ile razy w tym poście padło z twoich ust "przegryw" i "smutne życie"
Trzymaj się cieplutko
Zgłoś
Guwnojat 2021-03-20, 22:25
Roz🤬bie napisał/a:

W sumie miałem już nie odpisywać, bo dyskusja robi się jałowa, ale nie mogę się powstrzymać xD
A propos twojego stwierdzenia o mierzeniu innych swoja miara - nawet nie chce mi się liczyć, ile razy w tym poście padło z twoich ust "przegryw" i "smutne życie"
Trzymaj się cieplutko

Pojadę klasykiem: tak sobie tłumacz. Ja stwierdziłem tylko jakie są fakty w stosunku do Twojej osoby patrząc na Twoje posty.

To wszystko. Zakończmy tą dyskusję.

Buziaczki.
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-21, 12:18
jadowita20 napisał/a:

Sram na te maski więc mnie to nie dotyczy

JaTylkonaChwile napisał/a:

nie uzywam kaganca wiec mi to nie grozi

jeszcze Wy normalni chociaż jesteście. reszta ścierwa sadoli by na łeb siatkę foliową założyło jak by im kazali
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-25, 20:33
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem