👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Guwnojat napisał/a:
@up: musisz mieć bardzo smutne życie
Bo co, bo wskazuje na to, ze niezależność objawia się zgoła inaczej? Niezakładanie maseczek daje wam, biedakom, tylko ILUZJE niezależności. Znaleźliście sobie lukę i ja manifestujecie, cieszcie się robaczki

Najlepsze jest to, ze sam mam w p🤬dzie te maseczki, jestem już dawno po covidzie (nic mi nie było, tylko straciłem smak i węch na tydzień - stad się w ogóle dowiedziałem, ze mam covid), cala moja rodzina jest po covidzie (im tez nic nie było). Po prostu lubię was cisnąć, "niezależne" cioty

TRQPL napisał/a:
I nie mdli cie później jak ją zakładasz???
Więc wisz co to bandyckoe życie
Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Guwnojat napisał/a:
Jak (...)
Dobra, dobra nie kłam gównojadzie. Nie mieszkamy w Nowym Jorku, żeby musieć jeździć komunikacja miejska. Sam się wsypałeś i tyle

Guwnojat napisał/a:
ja nie rozmawiam z innymi ile kto zarabia..
Gównojadzie, jakoś zauważyłem dziwną zależność, ze tylko ludzie niezamożni nie lubią rozmawiać o pieniądzach. Sam się wsypałeś po raz drugi
Guwnojat napisał/a:
Nie przychodzę szybciutko do domu leżeć palnikiem do góry z piwskiem w ręku
Elegancko gównojadzie, dla mnie odpoczynek to tez tylko aktywny, pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie