📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
joti napisał/a:
Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.
Zaczekaj jak twoje auto kiedyś pożyczy i wróci bez 🤣
U mnie nie mógłby siadać na dupie przez tydzień. Pyskaty niewdzięczny kaszojad.
Czasem trzeba dać w dupę, inaczej wyrastają takie potwory.
Teraz jestvtendencja do traktowania dzieci jak rownorzednych partnerow. Ale dzieci nie moga byc tak traktowane bo zupelnie inaczej rozumieją swiat. Rola rodzicac jest nauczyc, ze każdy wybor to konsekwencje. Czasem bolesne
Teraz jestvtendencja do traktowania dzieci jak rownorzednych partnerow. Ale dzieci nie moga byc tak traktowane bo zupelnie inaczej rozumieją swiat. Rola rodzicac jest nauczyc, ze każdy wybor to konsekwencje. Czasem bolesne
joti napisał/a:
Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.
Ty byś wiedział jak mocno uzależnione są dzisiejsze dzieciaki ogólnie od internetu i to w najlepszych domach. W pewnym stadium już nie da się praktycznie nic zrobić, chyba że wysłanie do zakonu czy innego domu dziecka bez telewizji, internetu, telefonów, komputerów, itp. Niestety telefon z internetem jest jak narkotyk.
makbeton napisał/a:
Twoja mama wie co wypisujesz ?
A twoja wie że masz kij w dupie ?
Komputer leci przez okno. Moi rodzice też nic nie robili z moim graniem przez co zmarnowałam tysiące godzin na CS.a i Lola. Każde dziecko które przejawia objawy uzależnienia od razu na odwyk.
Ta i zaraz artykuł kamilka wjedzie na pełnej i stara pójdzie siedzieć, za znęcanie sie fizyczne nad dzieckiem.
nemesisnt napisał/a:
Do czego mu ten kąkuter potrzebny ?
Do strimowania i lajwów, bo on jest twórcą internetowym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie