👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z marihuaną, jest podobnie jak z alkoholem z czasów prohibicji w USA. Amerykanie największe spożycie trunków wyskokowych, odnotowali właśnie gdy szalała prohibicja. Mój tata jest leczony na raka płuc, a jego leczenie przyśpieszyłaby właśnie marihuana, która jest nielegalna. A jakie choroby można leczyć papierosami, lub ich pochodnymi?

Nie, modzi też wiedzą, że narkotyki są do dupy i nie akceptują oraz nie szanują ćpunków.
@Dziad z Lasu
brawo! Czyli jednak są jakieś zdrowe jednostki w tym chorym zgimnazjalizowanym społeczeństwie internetowym
brawo! Czyli jednak są jakieś zdrowe jednostki w tym chorym zgimnazjalizowanym społeczeństwie internetowym

xiontZ, miło, że akurat o tych modach wspomniałeś, ale pewnie nie przeczytają i tak bo za długi ten wywód

kontownik napisał/a:
marysie sie pali nie wstrzykuje
dziekuje dobranoc
takie bajki to możesz se u siebie na dzielni opowiadać..

tak czytam wasze wypociny ze aż se zapale ... kto nie wie ten i tak nie zrozumie, a kto wie temu tłumaczyć nie trzeba
pace Y

konstantynopolitanczyk napisał/a:
tak czytam wasze wypociny ze aż se zapale ... kto nie wie ten i tak nie zrozumie, a kto wie temu tłumaczyć nie trzeba
pace Y
O gw🤬ceniu dzieci na dobrą sprawę można powiedzieć dokładnie to samo.
A skąd wiadomo , że na tym filmiku wstrzykiwali sobie marihuane a nie jakieś inne dziadostwo ? jakieś dowody?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie