Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
konto usunięte 2014-04-10, 20:23
W momencie otwierania drzwi, zawiał wiatr. Ona niestety ni trzymała drzwi i jebło w auto. Jednakże powinni poczekać albo spisać swoje numery tel. i rejestracje na kartę i za wycieraczke dać ;P
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 20:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 20:38 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pepekolo 2014-04-10, 20:44 1
Zgłoś
eithe 2014-04-10, 20:56 1
Zgłoś
~Angel 2014-04-10, 20:56 2
Zgłoś
air_jordan_show 2014-04-10, 20:59
stykają mi co niektóre wypowiedzi, wiater zawiał i dupie wyrwało lekko drzwi, nie ma co się spuszczać to tylko śmierdzące daewoo
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:17
baby nie myślą za często chyba.
Zgłoś
ellsworth 2014-04-10, 21:18
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:26
air_jordan_show napisał/a:

stykają mi co niektóre wypowiedzi, wiater zawiał i dupie wyrwało lekko drzwi, nie ma co się spuszczać to tylko śmierdzące daewoo

jak już to Chevrolet, a dupa to twoja stara.
Zgłoś
greg2222 2014-04-10, 21:29
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:30
liana napisał/a:

Tytuł tematu jakby co najmniej pół przedszkola rozjechali

Jest gorzej
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:35 3
air_jordan_show napisał/a:

Ciekaw jestem, co byś mówił, jakby komuś tak wiatr zawiał koło twoje pachnącego pikaczento
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem