Nadszedl czas i na mnie

moze nie zabilo ale boli jak sam sk🤬ysyn
Naj🤬i z ziomkiem znalezlismy dezodorant, napalilismy ognisko na ławce i oczywiscie k🤬a ja musialem nim dostać.
Pewnie tez mi noge up🤬lą jak Velczurowii XDD
PS. zdrowia mordko i jak najwiecej hajsu na te proteze, sam donejta zaj🤬em ile moglem, zdrowia!
Tibianus1991 napisał/a:
Stara DObra Bajka
Bez kitu, płakałem i waliłem gruchę przy niej.
yaiba napisał/a:
Za ognisko na ławce powinny ci się odłamki wj🤬 w tą nogę... szkoda, ze ci tego głupiego ryja nie uj🤬o
Grasz w głupie gry to wygrywasz głupie nagrody.
Idealny kandydat do nagrody Darwina.
Ale przyznaj ze material zacny, jak przystalo na ten portal...
Może to ten sam co podpalił schody na zejściu nr 15 w chlapowie.
yaiba napisał/a:
32
Nie zesraj się
Harnaś, potrawa koneserów.
Konto usunięte
2022-07-01, 15:40
W konkursue na debila roku ostro odsadziłeś konkurencję.
Na pierwszy rzut oka trochę współczułem autorowi, ale jak poczytałem, to się okazało, ze mamy sebixa i to była po prostu karma. Ciesz się sebek, zes nie zdechł dzięki temu dezodorantowi.
szkoda, że nie w łeb tylko w noge
skoorviel napisał/a:
Harnas, żubr, Carlsberg, tyskie.. k🤬a smakosze się znaleźli, ważne aby kopało i c🤬j
Jak tak podchodzisz do tematu to polecam snajperka
Autor tego tematu to cham i przygłup. Szkoda, że przeżył.
Ale fajne skarpetki
Sp🤬olina społeczna. Ognisko na ławce. Szkodą że ci ryja tak nie skasowało.
Czekamy na kontynuację , "znaleźliśmy z kumplem butlę z gazem, więc rozpaliliśmy ognisko"
jan0sik1 napisał/a:
Sp🤬olina społeczna. Ognisko na ławce. Szkodą że ci ryja tak nie skasowało.
Nie ma nic gorszego niż sp🤬olina niszcząca mienie publiczne, czyli coś co należy do każdego z nas, za co płacą wszyscy podatki. Jeszcze śmieć ma odwagę podpinać się pod temat Velture. Ogólnie c🤬jnia... Piwo? bez komentarza... Skarpety od młodszego brata?... Super wzorek. Oho zobaczycie, śmieciuch chyba się rozmnożył... Dziecka plecak w plenerze i malowidła lub mapa... Skarpetki na podłodze... Mam nadzieję że to siostry lub braciszka a nie twojego pomiotu. Buda psie
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon