Oto poradnik dla każdego faceta żeby brać babę na pierwszą randkę na basen żeby się później nie zdziwić
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I twarz sobie z 10 kilo wyszczupliła? Przecież widać ze to jakiś fejk.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2018-04-06, 9:38
Za materiał własny zawsze piwko
Żebyś się nie zdziwił, czasami basen nie pomoże. Moja była potrafiła cały dzień spędzić w wodzie z makijażem. Nie wiem w jaki sposób ale nigdy nie zmoczyła choćby końcówki włosów. Plastik oebany.
W 9 sekundzie jest podmiana panny. Nagle jej twarz staje się szczuplejsza bez żadnego powodu i zabiegów.
konto usunięte
2018-04-06, 14:02
gra cieni
Poniżej załączam mistrzowski kamuflaż.
@dzarul ja nawet nie wiem jak Ci odpowiedzieć, albo jak Ci to wytłumaczyć, żeby Cię przy okazji nie obrazić. Także jednak sobie daruję.
A po co na basen? Jest lepsze wyjście - zwyczajnie nie umawiać się z laskami których twarz wygląda jak obsypana mąką, rzęsy sięgają powiek, a brwi są idealnie symetryczne i mają kształt prostokątów.
Dzięki tym trzem cechom można ograniczyć kontakt z plastikiem do minimum.
waloos napisał/a:
rzęsy sięgają powiek
Ale wiesz że rzęsy zawsze sięgają powiek, wyrastają z nich.
No chyba że ty szukasz takich lasek z "rzęsami" pod nosem...
basen nic nie da, głowy nie zamoczy