👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten prank to chyba sprzed kilku lat. Teraz by tak długo nie pośmieszkowali.
Zabawniej by było jak się za kilka dni okaże że faktycznie jest nosicielem
mygyry napisał/a:
Zabawniej by było jak się za kilka dni okaże że faktycznie jest nosicielem
Wtedy w ramach pranka powinien zostać zakopany żywcem.
Skullface napisał/a:
Bo obecnie lepiej jest głośno pierdnąć niż cicho kaszlnąć...
Ten tekst jest już bardziej wyślizgany niż niejedna leśna grzybiarka z wieloletnim stażem...
Kumalski napisał/a:
Wtedy w ramach pranka powinien zostać zakopany żywcem.
Razem z tym zraszaczem, który miał w ręku?
szczyt komedii, następnym razem co wysmarują komuś klamki własnym gównem?

Ja wiem... Śmieszne i nieśmieszne. Przed pandemią byłoby śmieszne i nieszkodliwe. Teraz to raczej niepoprawne politycznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie