Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
J🤬y zwierzyniec
phrontch • 2021-03-11, 21:38
A to nie Brazylia, a San Francisco

Przecież zwierzęta przewozi się w specjalnie przeznaczonych do tego pojazdach

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0___0 2021-03-12, 21:33 3
Reportaż o zajściu

Zgłoś
zubek25 2021-03-12, 22:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sandvinik 2021-03-13, 22:15
Wiewór napisał/a:

Nie wiesz o czym piszesz idoto. Świat jest w fazie wojny cywilizacji. USA należy do frakcji zachodniej. Jeśli zabraknie ich hegemonii to jesteś w stanie pojąć co się stanie? Muslimy, Rosja lub Chiny. Chciałbyś żyć w świecie w którym oni dominują.

hahaha, padłem, USA i zachodnia cywilizacja? a to Ci sie udało, sam jestes idiota, poczytaj sobie o Libii przed interwencją nieuku. jesli mam wybierać obecne wersje czy kraj który zakazał porzyczek bankowych na procent to sie domysl co wole. akurat o PRL widze tez wiesz tyle co nic. w której Polsce były darmowe wczasy robotnicze? darmowe w 100% szkolnictwo czy darmowa słuzba zdrowia? edukacja poziom TVP info.
Zgłoś
SpijaczWymiotów 2021-03-14, 3:30
RYHOO napisał/a:

Gazem po mordzie, za giry pojedynczo na jego lewą strone w krzaki i toporem łeb usunąć. Reszte zeżą bezdomni. Policja przymknie oko bo do zwierzęta

Nono a sam z innymi sebami osiedla po mefedronie robicie to samo popijajac harnasia wasz ulubiony napój jako polaczków

Zgłoś
Takafura 2021-03-14, 10:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sandvinik 2021-03-14, 18:43
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2021-03-14, 21:44 1
Zgłoś
Takafura 2021-03-14, 23:54 1
Zgłoś
KaiKenzo 2021-03-15, 20:23
Zgłoś
Sandvinik 2021-03-15, 20:54 1
Zgłoś
Takafura 2021-03-15, 23:37 1
Sandvinik napisał/a:

@takafura
nawet nie zrozumiałes co napisałem,
kiedys było duzo mniej biednych i głodnych niz obecnie,
chciałes pracowac to miałes prace,
a teraz staruszkowie patrza na zdjecia swoich dzieci co pojechały do EU i maja ich w dupie,
potem te same dzieci wyląduja na starośc w domu starców jak niepotrzebne meble bo taka tradycja,
powtarzam-nie mówie że było dobrze, ale na pewno było normalniej jak jest teraz, i na pewno teraz nie jest lepiej, jest po prostu inaczej

W sumie to trudno porównać biedę za PRL-u i dzisiaj. Dzisiaj nawet biedni często mają Golfa, TV, pralkę a każde z dzieciaków smartfona na raty...
Emigracja to tragedia dla rodzin - zgadzam się. Szkoda szczególnie mi tych młodych co się już chajtneli, mają dziecko. Najlepsze lata osobno, potem zdrady, rozstania.
Z tymi porównaniami to wiele zależy co dokładnie się porównuje, bo całość summa summarum była kiedyś do dupy.
Choć był jeden bardzo ważny plus - byliśmy młodzi, zdrowi, dziewczyny się do nas uśmiechały...
Pozdr !
Zgłoś
Sandvinik 2021-03-16, 8:56
@takafura

w sumie...
może po prostu za PRL człowiek był mniej ogarniety co sie dzieje i mieszkajac na zadupiu nic mu tak bardzo nie przeszkadzało
teraz dalej mieszka na zadupiu ale jak widzisz wioski z których wyparowało 20-30% młodych albo i prawie wszyscy to jednak smutno
też Pozdr!
Zgłoś
RYHOO 2021-03-27, 23:40
SpijaczWymiotów napisał/a:

Nono a sam z innymi sebami osiedla po mefedronie robicie to samo popijajac harnasia wasz ulubiony napój jako polaczków

Potomku świni nie wszystko jest takie jak świat, który Cię otacza
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem