Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-02-13, 21:20
Mgla napisał/a:

Za to gdyby to był szczur pokroju Yorka, to nie było by problemu. Kwestia psychiki. Pies zaczyna dominować, więc trzeba mu pokazać kto tu jest przywódcą.

Nie... też bym tam łapy nie pchała, ale jak Wy piszecie "r🤬ałbym" to ja też sobie poteoretyzuje.

a to nie był przypadkiem pokaz wyszkolenia w stylu 'chroń ale nie gryź'
tak szkolone są psy m.in w komisach samochodowych, jak np dziecko wsadzi rękę pomiędzy kratę o pies nie ugryzie, jedynie odstraszy
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-13, 21:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-13, 22:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 1:47
pies nie jest ułożony finito. jak to jamnik albo inna cziłała to śmiech. ale ten by babcie w 2 minuty po całej chacie rozwlókł
Zgłoś
fabiothethird 2012-02-14, 13:29
Bo pies nie jest wytresowany odpowiednio - ja swoje zawsze po paru miesiącach zmuszam do pewnego nie posłuszeństwa np. teraz mam owczarka niemieckiego, po ok. 5 miesiącach kiedy już był spory dałem mu ulubioną zabawkę po czym próbowałem ją zabrać - kłapnął na mnie zębami (nie ugryzł) po czym zrozumiał, co zrobił i położył uszy (skr🤬a u tej rasy i zarazem wyraz podporządkowania). Dostał po tyłku bo należało mu pokazać kto tu rządzi, ale nie ugryzł więc wiedziałem, że już będzie posłuszny. Jeśli by to zrobił dostałby mocniej i brak kolacji po czym powtarzałbym, aż by zrozumiał.

Co do komentarza Mgly - mylisz się, te pseudopsy Yorki mają wielką skłonność i tendencję do panoszenia się i często stają się agresywne wobec członków rodziny. Całkowicie nie rozumiem fascynacji tymi psami, ani to obronne, ani mądre.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 1:55
fabiothethird napisał/a:

(...)
Co do komentarza Mgly - mylisz się, te pseudopsy Yorki mają wielką skłonność i tendencję do panoszenia się i często stają się agresywne wobec członków rodziny. Całkowicie nie rozumiem fascynacji tymi psami, ani to obronne, ani mądre.

Chodziło mi o to, że z wsadzaniem łapy nie byłoby problemu, bo by pomemłał i tyle. Celowo nazwałam je szczurami - bo nie uznaje niczego za psa jak jest poniżej kolana. A obronny może być - na smyczy jak nim zakręcisz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem