Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego wyzywasz ludzi od debili tylko dlatego, że myślą inaczej od Ciebie?
No właśnie nie myślą. W tym problem.
Dlaczego wyzywasz ludzi od debili tylko dlatego, że myślą inaczej od Ciebie?
Bo sam jest debilem, nie zauważyłeś tego?
Wielu twierdziło że wirus i pandemia to bzdura do momentu kiedy sami nie zachorowali ciężko, lub ktoś z rodziny.
Okay, szybki rachunek:
1. Co może się stać gdy wirusa nie ma a ludzie zachowują praktyki przeciwko pandemii (które swoją drogą są takie same jak przy każdej innej pandemii, która się może wydarzyć)
- Nic, poza zmniejszoną ilością zachorowań na mniej zagrażające zdrowiu choroby... Można też doliczyć doświadczenie nabyte w wyniku tej "symulacji" i bycie bardziej przygotowanym jako społeczeństwo do poradzenia sobie z podobnym problemem w przyszłości, gdy już "prawdziwa" pandemia *czegokolwiek* wystąpi. Potraktuj to jak szkolenie typu "co robić w przypadku pożaru".
2. Co może się zdarzyć gdy wirus jest a debile nie stosują praktyki przeciwko pandemii?
- Pandemia może przedłużyć się o następnych kilka lat zabijając sporą ilość ludzi.
Co jest bardziej opłacalne? Zacisnąć pośladki i zastosować się do nieszkodliwych poleceń, które nie zajmują więcej niż 10min dziennie czy "Bo ja wiem lepiej" i przyczyniać się do regresu jak każda inna patologia w każdej innej dziedzinie życia?
Okej, na początku, jak nie wiedział nikt co to jest, jaka jest śmiertelność na tego wirusa, ale w tym momencie to tylko celebryta wśród wirusów i każdy, kto jeszcze nosi maseczkę to kretyn i debil i nie zasługuje na bycie wolnym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie