Nie bez powodu na niektóre kobiety mówi się r🤬adło. Ta nadaje się tylko do wypinania dupy. Zastanawiam się jak dożyła tak sędziwego wieku z tak rozległą wiedzą xD
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
krykoz napisał/a:
Ten program nazywa się Familiada, a nie Familiade (to z niemieckiego?) Wygrała Familiadę.
Idz być mondry gdzie indziej
KapitanStuleja napisał/a:
Prowadzący: Katarzyno, przedstaw nam sie, powiedz coś o sobie.
Uczestniczka: Hejka wszystkim jestem Katarzyna, przyjechałam z pewniej miejscowoości w pewnym wojewódzwie. Wcześniej prowadziłam home office 250 zł za godzinę, a teraz mam męza i jestem jego utrzymanką.
loda zrobie w dupę dam.i tyle.
Typowe. Jeszcze powiedziała to z charakterystyczną dla pracownic urzędów do spraw utrzymania kobiet zarozumiałością.
[ Dodano: 2024-10-26, 20:45 ]
Niestety większość z nich ma tyle samo na tych samych stanowiskach...
[ Dodano: 2024-10-26, 20:45 ]
Bul_od_bytu napisał/a:
Między innymi dlatego nie zarabiamy tyle samo
Niestety większość z nich ma tyle samo na tych samych stanowiskach...
A ja myślę, że chłopaki chcieli pokazać i udowodnić z jaką tępą dzidą muszą pracować na co dzień. Specjalnie pozwolili tej babie na reprezentowanie drużyny, by bezsprzecznie pokazać swoim szefom, że ona się nadaje tylko stania w kuchni..jprdle, chłopaki jak ja Wam współczuję
smc napisał/a:
UWAGA.
Prąd, czyli elektrony nie są energią. One nie niosą ze sobą żadnej energii. Dopiero indukowane orzez ich, ruch pole elektromagnetyczne przenosi energię. Tak więc w czystym rozumieniu FIZYKI ta kobieta miała rację. Z prawnego punktu widzenia odpowiedziała prawidłowo na zadane pytanie.
Przeproście i S..jcie.
To nie to forum...
Tu nie ceni się myślenia tylko pierdzenie, sranie i rzyganie ...
I kobiety mówią, że nie potrzebują mężczyzn do niczego, same by sobie poradziły XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie