Nie bez powodu na niektóre kobiety mówi się r🤬adło. Ta nadaje się tylko do wypinania dupy. Zastanawiam się jak dożyła tak sędziwego wieku z tak rozległą wiedzą xD
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
krykoz napisał/a:
Ten program nazywa się Familiada, a nie Familiade (to z niemieckiego?) Wygrała Familiadę.
Idz być mondry gdzie indziej
KapitanStuleja napisał/a:
Prowadzący: Katarzyno, przedstaw nam sie, powiedz coś o sobie.
Uczestniczka: Hejka wszystkim jestem Katarzyna, przyjechałam z pewniej miejscowoości w pewnym wojewódzwie. Wcześniej prowadziłam home office 250 zł za godzinę, a teraz mam męza i jestem jego utrzymanką.
loda zrobie w dupę dam.i tyle.
Typowe. Jeszcze powiedziała to z charakterystyczną dla pracownic urzędów do spraw utrzymania kobiet zarozumiałością.
[ Dodano: 2024-10-26, 20:45 ]
Niestety większość z nich ma tyle samo na tych samych stanowiskach...
[ Dodano: 2024-10-26, 20:45 ]
Bul_od_bytu napisał/a:
Między innymi dlatego nie zarabiamy tyle samo
Niestety większość z nich ma tyle samo na tych samych stanowiskach...
UWAGA.
Prąd, czyli elektrony nie są energią. One nie niosą ze sobą żadnej energii. Dopiero indukowane orzez ich, ruch pole elektromagnetyczne przenosi energię. Tak więc w czystym rozumieniu FIZYKI ta kobieta miała rację. Z prawnego punktu widzenia odpowiedziała prawidłowo na zadane pytanie.
Przeproście i S..jcie.
Prąd, czyli elektrony nie są energią. One nie niosą ze sobą żadnej energii. Dopiero indukowane orzez ich, ruch pole elektromagnetyczne przenosi energię. Tak więc w czystym rozumieniu FIZYKI ta kobieta miała rację. Z prawnego punktu widzenia odpowiedziała prawidłowo na zadane pytanie.
Przeproście i S..jcie.
A ja myślę, że chłopaki chcieli pokazać i udowodnić z jaką tępą dzidą muszą pracować na co dzień. Specjalnie pozwolili tej babie na reprezentowanie drużyny, by bezsprzecznie pokazać swoim szefom, że ona się nadaje tylko stania w kuchni..jprdle, chłopaki jak ja Wam współczuję
smc napisał/a:
UWAGA.
Przeproście i S..jcie.
To nie to forum...
Tu nie ceni się myślenia tylko pierdzenie, sranie i rzyganie ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie