Wyj🤬bym mu gitarą w ryja. Co za debil ! Ze chciało mu się w ogóle dupę podnosić. Niech sp🤬ala jak mu za głośno.

edge napisał/a:
Bo miał nie wyjściowy ryj.
To nie jest cenzura mongoły, tylko tam stoją nuty xD

Initray napisał/a:
Wokalistka całkiem niezła dupa....
"Była piękna i bardzo nieletnia"

@ enerpeka
Nie no pewnie k🤬a lepiej jak by zapuścili bit z kompa i zaczęli drzeć mordy w Małpiszonowy sposób o tym jak nienawidzą Policji. P🤬lony nygusie jestem ciekaw czy chociaż wiesz jak trudno jest zgrać kapelę i zagrać nutę nie posługując się samplem a żeby brzmiała ? A na Moje oko to są tylko dzieciaki a pierwsze 5 sekund im nawet wyszło póki się jakiś c🤬j nie wp🤬lił. Pedalska muzyka to HH i Techno Tylko sampelki porobione i wykupione od nie ceniących Się muzyków którzy Je tworzą ale dodam tak tylko jest w Polsce niestety.
Nie no pewnie k🤬a lepiej jak by zapuścili bit z kompa i zaczęli drzeć mordy w Małpiszonowy sposób o tym jak nienawidzą Policji. P🤬lony nygusie jestem ciekaw czy chociaż wiesz jak trudno jest zgrać kapelę i zagrać nutę nie posługując się samplem a żeby brzmiała ? A na Moje oko to są tylko dzieciaki a pierwsze 5 sekund im nawet wyszło póki się jakiś c🤬j nie wp🤬lił. Pedalska muzyka to HH i Techno Tylko sampelki porobione i wykupione od nie ceniących Się muzyków którzy Je tworzą ale dodam tak tylko jest w Polsce niestety.

Massivee, HH to subkultura, a "muzyka", o którą ci chodziło to rap. Jak sie nie znasz lub nie lubisz czegoś to po prostu to ignoruj, widząc te głupoty co napisałeś o techno i rapie, aż niedobrze mi sie robi. Dodam, że też nie lubie rapu, techno, by nie było spinki