Moim zdaniem grubo polecieli

Zawsze mnie zastanawia dlaczego uwazacie że my chrześcijanie mając za sobą 2000 lat największej w dziejach ludzkości kultury, zbior najwybitniejszych dzieł architektury, muzyki, malarstwa, literatury, powinniśmy się tłumaczyć wam piwnicznym pokrakom, walacym konia do filmików z palonymi murzynami, i roxjezdzanymi dziećmi , ziejacym nienawiścią do wszystkiego co ma jakąś wartość, dlaczego uważacie ze powinnismy sie tłumaczyć z naszych obrzędów
wyp🤬alać
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Po co wlazłeś do kościoła? Ktoś cię tam zapraszał?
Zawsze mnie zastanawia dlaczego uwazacie że my chrześcijanie mając za sobą 2000 lat największej w dziejach ludzkości kultury, zbior najwybitniejszych dzieł architektury, muzyki, malarstwa, literatury, powinniśmy się tłumaczyć wam piwnicznym pokrakom, walacym konia do filmików z palonymi murzynami, i roxjezdzanymi dziećmi , ziejacym nienawiścią do wszystkiego co ma jakąś wartość, dlaczego uważacie ze powinnismy sie tłumaczyć z naszych obrzędów
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Zawsze mnie zastanawia dlaczego uwazacie że my chrześcijanie mając za sobą 2000 lat największej w dziejach ludzkości kultury, zbior najwybitniejszych dzieł architektury, muzyki, malarstwa, literatury, powinniśmy się tłumaczyć wam piwnicznym pokrakom, walacym konia do filmików z palonymi murzynami, i roxjezdzanymi dziećmi , ziejacym nienawiścią do wszystkiego co ma jakąś wartość, dlaczego uważacie ze powinnismy sie tłumaczyć z naszych obrzędów
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…Zawsze mnie zastanawia dlaczego uwazacie że my chrześcijanie mając za sobą 2000 lat największej w dziejach ludzkości kultury, zbior najwybitniejszych dzieł architektury, muzyki, malarstwa, literatury, powinniśmy się tłumaczyć wam piwnicznym pokrakom, walacym konia do filmików z palonymi murzynami, i roxjezdzanymi dziećmi , ziejacym nienawiścią do wszystkiego co ma jakąś wartość, dlaczego uważacie ze powinnismy sie tłumaczyć z naszych obrzędów