Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nebhotep 2021-08-05, 22:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rob3rt88 2021-08-05, 22:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zenonn 2021-08-06, 0:14 1
hipisx napisał/a:

Ty cały jesteś jak fejk. Chciałbym zobaczyć jak ktoś tak świetnie symuluje na hyperionie.

Dużo przed tobą. Skoro nie widzisz w tym fejka, to zapewne twój chłopak też symuluje jak cię stymuluje
Zgłoś
hitmen 2021-08-06, 1:47
Która część?
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-06, 2:18
Zadra gorsza.
Zgłoś
Sramnawas 2021-08-06, 2:23
Zgłoś
Dualamangor 2021-08-06, 2:48
TheDouchiestOfBags napisał/a:

A ja się zastanawiam co za tęgi umysł zaprojektował wjazd do tunelu z tak niskim zadaszeniem - przecież ktoś wystawi łapsko i mu je połamie albo całkiem ujebie.

Tak sie tylko wydaje. To jest tak zaprojektowane ,ze nawet chlop 2.5m przy wystawionych rekach ich nie polamie.
Zgłoś
mareczex093 2021-08-06, 6:56
porczmanki napisał/a:

... a co, Ty uważasz, że ta gówniana ustawka dla niedorozwiniętych gimbusów jest na serio?

Nic nie uważam tylko chciałbym wiedzieć czemu to fejk ale już wyjaśnił koleś nade mną . Nie aż tak gówniana bo gość dobrze udawał. Chyba, że mówiąc gówniana gadamy o całokształcie tego filmu to wtedy się zgodzę z Tobą.

Zgłoś
hipisx 2021-08-06, 7:59
Zenonn napisał/a:

Dużo przed tobą. Skoro nie widzisz w tym fejka, to zapewne twój chłopak też symuluje jak cię stymuluje

Przekonaj mnie do tego, że jest to FEJK. Byłem na tym w zeszłym roku, obsrałem zbroję, dlatego taką reakcję uważam za jak najbardziej możliwą. Przedstaw jakieś argumenty a nie tylko swoje ciągotki do pedalstwa. Dajesz.
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-06, 19:46 1
Jaki frajer w to wierzy?
Zgłoś
bania88 2021-08-06, 19:48
Zgłoś
StaryJakCieRobił 2021-08-08, 16:09
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem