👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hipisx napisał/a:
Ty cały jesteś jak fejk. Chciałbym zobaczyć jak ktoś tak świetnie symuluje na hyperionie.
Dużo przed tobą. Skoro nie widzisz w tym fejka, to zapewne twój chłopak też symuluje jak cię stymuluje
TheDouchiestOfBags napisał/a:
A ja się zastanawiam co za tęgi umysł zaprojektował wjazd do tunelu z tak niskim zadaszeniem - przecież ktoś wystawi łapsko i mu je połamie albo całkiem ujebie.
Tak sie tylko wydaje. To jest tak zaprojektowane ,ze nawet chlop 2.5m przy wystawionych rekach ich nie polamie.
porczmanki napisał/a:
... a co, Ty uważasz, że ta gówniana ustawka dla niedorozwiniętych gimbusów jest na serio?
Nic nie uważam tylko chciałbym wiedzieć czemu to fejk ale już wyjaśnił koleś nade mną

Zenonn napisał/a:
Dużo przed tobą. Skoro nie widzisz w tym fejka, to zapewne twój chłopak też symuluje jak cię stymuluje
Przekonaj mnie do tego, że jest to FEJK. Byłem na tym w zeszłym roku, obsrałem zbroję, dlatego taką reakcję uważam za jak najbardziej możliwą. Przedstaw jakieś argumenty a nie tylko swoje ciągotki do pedalstwa. Dajesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie