Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-12, 21:35
Zawsze mnie ciekawilo po jaka cholere sa takie auta czy tez wyscigi ;d nie dosc ze nie jest to bezpieczne to jeszcze wuchte paliwa idzie na marne. no ale co zrobic fajny ogien z dupy
Zgłoś
AdresatNieznany 2012-11-12, 21:38
Amerykański silnik jest amerykański i potrzebuje oleju do amerykańskiego silnika
Zgłoś
maciekso 2012-11-12, 21:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
czeski 2012-11-12, 22:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 22:38
najfajniej to wygląda jak się ścigają na motocyklach napędzanych nitrometanem. Goście ubierają na klatkę piersiową grube ołowiane płyty bo jak nie odkręcą manetki do końca to silniki wybuchają
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 22:56
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 23:48
Droga rozrywka dla idiotów. Nietrudno się domyślić, gdzie ma swą ojczyznę.
Zgłoś
Fajson 2012-11-13, 0:11
"Ku*rwa wydawało mi sie że czymś innym jechałem"
Zgłoś
buciah5n1 2012-11-13, 8:33
Zajebiste profilowe na fejsa w slowmo
Zgłoś
Baro 2012-11-13, 17:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem