Tworas napisał/a:
Oho, widzę najazd koneserów JD. Gówno nie warte swojej ceny.
Dlaczego tak uważasz? Bardzo lubię JD, to że tobie nie smakuje, trudno, mi nie smakuje Johny Walker i tak w koło możemy się kłócić. O gustach się nie dyskutuje, a tymczasem pójdę sobie nalać szklaneczkę Jack'a z lodem. Do smaku Whiskey trzeba dorosnąć.

Miczok13 napisał/a:
Obecnie to akurat ulubiony napój gimbusów
tz.Twój?
sadistic.pl/miczok13,u,40383.htm

kiedys mi nie wchodzilo, ale teraz czasem dobrze wypic, łycha z cola plus joint dobry klimacik, a jack dobry, jak wiele innych.
Gimbusy piją JD z kolą co dla mnie jest profanacją mój teściu jest smakoszem whisky i mnie w to wciągnął pijałem trunki dużo lepsze od JD ale jak dla mnie jest on super.
podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
ja tam nigdy szklaneczki czystej łychy z lodem nie odmowie
ale wk🤬iaja mnie 'koneserzy' ktorzy wyp🤬alaja w c🤬j kasy na whisky majac po 20-25 lat a c🤬ja sie na tym znaja ale gowna typu ballas nie wypija' bo nie smakuje tak jak JD'
Ja najczejsciej kupowalem jim beam'a w promocji w lidlu ale wieczorkiem wole dwa harnasie jebnac...
a co do gimbusów to c🤬j im w dupe skoro mieszaja whisky z cola
to tak jak robic drinki z tequili

ale wk🤬iaja mnie 'koneserzy' ktorzy wyp🤬alaja w c🤬j kasy na whisky majac po 20-25 lat a c🤬ja sie na tym znaja ale gowna typu ballas nie wypija' bo nie smakuje tak jak JD'
Ja najczejsciej kupowalem jim beam'a w promocji w lidlu ale wieczorkiem wole dwa harnasie jebnac...
a co do gimbusów to c🤬j im w dupe skoro mieszaja whisky z cola