


Zróbcie sobie mały test (jajko kosztuje 30-50gr k🤬a, więc nie żałować!) taki dla niedowiarków odnośnie wytrzymałości jajka:
Należy wziąć jajo w łapę (nieugotowane, świeże itd), zacisnąć na nim pięść równomiernie, aby siła zacisku dłoni rozkładała się, tak jakby "owalnie", wzdłuż biegu skorupki jajka.
Powoli zaciskać dłoń aż do momentu zesrania się.
Jajko nie pęknie, o ile siła zacisku będzie równo rozłożona.
Lekkie wbicie palucha w bok i po sprawie. Ale dobrze złapać, rozłożyć ucisk i prędzej się mozna zesrać niż takie jajko zgnieść. Film to nie fake.
Powodzenia w próbach. Bez spróbowania tegoż małego testu za 50gr stulić japy, dziękuję.
Należy wziąć jajo w łapę (nieugotowane, świeże itd), zacisnąć na nim pięść równomiernie, aby siła zacisku dłoni rozkładała się, tak jakby "owalnie", wzdłuż biegu skorupki jajka.
Powoli zaciskać dłoń aż do momentu zesrania się.
Jajko nie pęknie, o ile siła zacisku będzie równo rozłożona.
Lekkie wbicie palucha w bok i po sprawie. Ale dobrze złapać, rozłożyć ucisk i prędzej się mozna zesrać niż takie jajko zgnieść. Film to nie fake.
Powodzenia w próbach. Bez spróbowania tegoż małego testu za 50gr stulić japy, dziękuję.