Co tu się dużo rozpisywać... po prostu zdolna dziewczyna!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-25, 1:35
konto usunięte
2013-01-25, 1:46
szczerze? nie interesuje mnie calkiem to co gra, ale jest przesliczna
Dziwnie jej z oka patrzy.
konto usunięte
2013-01-25, 6:01
TO jest jedyna, prawdziwa i słuszna (oraz ewentualna) żona domorosłego gitarzysty!
konto usunięte
2013-01-25, 8:33
łeeee w guitar hero gram lepiej
konto usunięte
2013-01-25, 8:46
hmm gra na elektryku bez kabla....it's magic:D
Fajnie, ale nie czuć mocy.
Ot, po prostu sobie gra.
konto usunięte
2013-01-25, 10:37
Osobiście nie lubię takich neverending solówek są dla mnie nudne wolę już te krótsze z polotem jak w starej metallice,slayerze albo basowych w rancidzie.Ale dupcia fajna.
trudno ocenić czy zdolna jak jest tak w ubraniu
konto usunięte
2013-01-25, 12:46
Co prawda trudno jest coś takiego stwierdzić po jednym filmiku, ale nie wygląda to na grane z pasją, już bardziej jakby ktoś jej kazał cośtam wybrzdąkać.
ładnie,technicznie,czysto,grzecznie...tyle.Brakuje emocji,gra jakby garść relanium zapiła szklaną wódy,co nie zmienia faktu że szacun się jej należy za lata ćwiczeń
co ona taka wystraszona?jakos tak bez emocjii i jeszcze rozglada sie tym jednym okiem na boki,
konto usunięte
2013-01-25, 15:28
Gra zajebiście, ale zero radochy z tego co robi ;/ ile fajniej by było jakby było widać że się przy tym świetnie bawi! Piwko jest, ale jakieś takie połowiczne.