👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobra, zakładając że wizja tego oto pana się spełniła i dzieci mogą być adoptowane przez pary homoseksualne, to jak by wyglądało życie tych dzieci?
Siedziały by cały dzień przed komputerem, nie miały by kolegów i paru zębów a w dodatku nadwagę. Brzmi znajomo
?
Siedziały by cały dzień przed komputerem, nie miały by kolegów i paru zębów a w dodatku nadwagę. Brzmi znajomo

@Luis kochanie chyba ci patelnia spadła na głowę ..
wiesz co by takie dziecko miało w szkole?? było by więcej samobójstw w Polsce popełniane przez dzieci w podst.
dobrze powiedział gościa nie lubię ale zgadzam się z nim
wiesz co by takie dziecko miało w szkole?? było by więcej samobójstw w Polsce popełniane przez dzieci w podst.
dobrze powiedział gościa nie lubię ale zgadzam się z nim
Większość komentujących nie rozumie ani tego, co powiedział Jacyków, ani sensu wypowiedzi Luis. To smutne, w gruncie rzeczy...

@plugnplay - w takim razie dobrze, ze nie musialem stawac w obronie zadnego faceta...
@up - glupota sie szerzy, wiec nie dziwota, ze i tu sa tepe ludziska.
@up - glupota sie szerzy, wiec nie dziwota, ze i tu sa tepe ludziska.

No jak widać się szerzy, niektórzy są już tak głupi, że nie ogarniają polskiego alfabetu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie