📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TranzystorWyklęty napisał/a:
Najzabawniejsze jest to, że policja rzekomo wciąż ma wątpliwości co do winy kobiety prowadzącej Opla, która sama udostępniła im to nagranie.
Jakieś źródło tych rewelacji? ... tak z ciekawości, bo zaskoczony nie jestem, bywały gorsze orzeczenia, wręcz skandaliczne:
tvn24.pl/lodz,69/pieszy-wbiegl-mu-pod-kola-kierowca-skazany-pieszy-nie...

MotoPirat napisał/a:
Jakieś źródło tych rewelacji? ... tak z ciekawości, bo zaskoczony nie jestem, bywały gorsze orzeczenia, wręcz skandaliczne:
Nie mogę wklejać linków. Dlatego nagłówek artykułu na tvn24
Cytat:
Skręcała, gdy uderzył w nią motocyklista. Policjanci nie są pewni, kto zawinił 11 września 2019, 12:20
Była o tym informacja na kilku portalach
@loda_szmato proponuje nazwę TojToj - duże i prestiżowe
@Deprechamurowana - nie ma znaczenia czy miał światła czy nie miał. Miał piewrszeństwo.
@Deprechamurowana - nie ma znaczenia czy miał światła czy nie miał. Miał piewrszeństwo.

gieroj111 napisał/a:
kask z chin na bank
Wizjer odpadł, pewnie LS2
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie