k🤬a dla was każdy co ryzykuje to niema jaj bo jest głupi to k🤬a pokażcie takiego co ma jaja z betonu i waszym zdaniem nie jest głupi... jak słyszę wasze zj🤬e wypowiedzi to sobie wyobrażam że waszym ryzykantem jest gość w flonelowej koszuli i okularach który w szachach ma aktualnie króla zasięgu bicia innej figury...ZJEBY!
piwo za stalowo-zelbetonowe JAJA!

Potomek Flying Wallenda's. Ta lina wybiła mu ponad pół rodziny, co tylko podkreśla jak mocno poj🤬y jest ten człowiek.

DrEvolutio napisał/a:
k🤬a dla was każdy co ryzykuje to niema jaj bo jest głupi to k🤬a pokażcie takiego co ma jaja z betonu i waszym zdaniem nie jest głupi... jak słyszę wasze zj🤬e wypowiedzi to sobie wyobrażam że waszym ryzykantem jest gość w flonelowej koszuli i okularach który w szachach ma aktualnie króla zasięgu bicia innej figury...ZJEBY!
Widzisz kolego, w pewnym wieku człowiek zaczyna dochodzić do wniosku, że takie kozaczenia jest po prostu idiotyczne.
Ja wiem, sam to też przeżywałem, że w wieku 13-16 jackass czy Kuba Wojewódzki są fajni i super i warto ich wyczyny powtórzyć. Na szczęście większość ludzi wyrasta z tego.

Pytanie po co to? Jest bardzo cienka granica między odwagą a głupotą, tutaj mamy do czynienia z tym drugim.

Ciekawe czy puszczali to z jakimś opóźnieniem na wypadek jakby jednak zleciał. Chociaż wiadomo było, że nie zleci