👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałem że będą robili coś z jajami tego wielbłąda, a tu takie zaskoczenie

@matiqq
tak tak, idź się umyj bo już 30 minut kurz na sobie zbierasz po ostatniej kompieli!
Prawdziwego Faceta nie rusza nic poza noworodkiem.
bo przy noworodku mu staje?
tak tak, idź się umyj bo już 30 minut kurz na sobie zbierasz po ostatniej kompieli!
Prawdziwego Faceta nie rusza nic poza noworodkiem.
bo przy noworodku mu staje?

straatveger napisał/a:
To taki mały ołtarzyk sobie przygotowałem, można posiedzieć zadumać się i później dopiero delektować się takimi świetymi filmami jak ten![]()
ale Ty k*rwa głupi jesteś....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie