Rozmowa z wiceprezesem alior banku. Zdradza w jaki sposób mają zdobywać dane odnośnie klientów a następnie je wykorzystywać. Idź Pan w c🤬j....dobrze że mam tylko konto na Sadolu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
@up
Racja profesorze. Mnie też śmieszy oburzenie tych, co umieścili już tysiąc pięćset zdjęć, non stop informują co jedli i gdzie srali, maja kilka setek znajomych, na wszystko klikają "lubię to", a potem nagle oburzenie - permanentna inwigilacja! Wina Tuska, Komuna! KGB....
Racja profesorze. Mnie też śmieszy oburzenie tych, co umieścili już tysiąc pięćset zdjęć, non stop informują co jedli i gdzie srali, maja kilka setek znajomych, na wszystko klikają "lubię to", a potem nagle oburzenie - permanentna inwigilacja! Wina Tuska, Komuna! KGB....
@up FB jest 4 lata starszy od Alior Banku, są też inne znacznie starsze instytucje które zbierają dane w podobny sposób. Upubliczniasz swoje dane to musisz się liczyć z tym że będą dostępne publicznie.
A jak wyeliminują pieniądz papierowy i metalowy to będą wiedzieć na co wydajesz lub komu oddajesz każdy grosz.
TVN CNBC tutaj?
Chyba zacznę tu wrzucać materiały ne temat inwestowania.
Chyba zacznę tu wrzucać materiały ne temat inwestowania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie