Trailer najnowszej części gry Wolfenstein: The New Order. Mała wariacja twórców na temat tego jak wyglądałoby życie na hitlerowskiej ziemi.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-07, 17:41
Scenariusz byłby pewnie analogiczny do ZSRR. Najpierw zaczęłoby się wyrzynanie na świeczniku + terror na dole, podlegaliby mu wszyscy nie tylko Polacy czy Ż__zi.
Zmęczeni ciągłym życiem w strachu i wzajemnym mordowaniem się, ci z góry wybraliby kogoś umiarkowanego na wodza. Stopniowo socjalistyczny moloch zacząłby się chylić ku ruinie gospodarczej targany bonusowymi konfliktami wewnętrznymi.
Świat już przeszedł taką dyktaturę od czasów rewolucji bolszewickiej więc widzę tutaj sporą analogię.
Tam wrogami była burżuazja i wszyscy co nie chcieli być komunistami [albo nawet chcieli tylko za mało] tutaj wrogami byłyby konkretne narody.
Europa bez muzułmanów ? Let me dream about it
Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak to dobrze, że naziści nie wynaleźli bomby atomowej.
polska wyglądała by tak samo tylko bysmy byli nie w ue tylko w 3rz, mielibysmy dobre drogi, samochody, kasę i mówilibyśmy po niemiecku. Poza tym bez różnicy, no może poza tym ze nie było by tylu złodiei w rzadzie
@nanab
Obawiam się, że skala terroru po wojnie byłaby nieporównywalnie większa niż za Stalina.
Fakt, DZISIAJ byłoby pewnie tak samo poza tym, że byłoby nas o parę milionów mniej.
konto usunięte
2013-06-07, 18:06
konto usunięte
2013-06-07, 18:10
ale oni wygrali wojne tylko ze zmienili LOGO
konto usunięte
2013-06-07, 18:13
matko jak ja się stęskniłem za grami w których można do niemiaszków strzelać

a tu ciągle jakieś battlefieldy i inne pierdoły
konto usunięte
2013-06-07, 18:19
ja... chcę !