👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Battlefield - zniszczmy budynek, wjedźmy czołgiem przez ścianę, itd.
COD- wybijmy szybę...
COD- wybijmy szybę...

nowe CoD'y jadą na silniku z CoD 2 dopóki się silnik graficzny nie zmieni gra nie będzie bardziej atrakcyjna, bo nic nowego nie wyduszą z tego.

Ja tam wolę sobie pograć w CoD: United Offensive przez neta. Proste, jasne zasady bez jakichś udziwnień do broni itd. A jedynym wsparciem jakie można dostać "z góry" jest artyleria.
United Offensive, do dziś zainstalowany, do dziś gram. To była część. Setki godzin na multi, mapy tworzone przez graczy, wolność, pełno modyfikacji... Zdarzały się servery, że przez cały dzień grania nie trafiłeś na powtórkę mapy. Ciekawy tryb jak Base Assalut. Pojazdy i to wszystko w 2004 roku. A co do zniszczeń budynków to wtedy wyglądało to lepiej niż w obecnych częściach. Chociażby misje w call of duty 1 (2003 rok.) gdzie można było burzyć ściany jadąc czołgiem, tak samo w uo (nawet w multi była możliwość uszkodzenia niektórych budynków, chociażby wieża kościoła na mapie foy
) Takie gry już nie powrócą nigdy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie