👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lubię Quaz'a i ogólny szacun do niego. Niedosyć, że gość ma podobny gust do mnie, to robi dobre filmy.

ale spinacie dupy komputerowcy,SORRy dla was niema grania
)))
a co do filmiku to bida z nędzą, nie pozdrawiam

a co do filmiku to bida z nędzą, nie pozdrawiam

Sram już na te całe GTA V, odgrzewany kotlet i r🤬anie swoich własnych fanów(w stylu Blizzarda).

nie ma to jak odgrzewany kotlet po 5 latach, dobra wracajcie dzieci do swoich bf i codów

Cytat:
Najlepszy komentarz (32 piw)
uszkodzenia aut jak na te czasy są wręcz żałosne...
nie martw się na Twoim pc'ie nie ma ich wcale.
Manhunt661 napisał/a:
bo nic lepszego nie ruszy na plebejskich konsolach

Manhunt661 napisał/a:
Ale wiesz , X360 nie nadarza nawet ładowac textur ;D
A juz nie mówiac o spektakularnych wybuchach rodem z frosbite 2 czy cryengine 3

Brak mocy obliczeniowej po prostu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie