Bardzo dobrze. Dzban idzie pod prąd. Jeździ się prawą stroną drogi i chodzi się prawą stroną chodnika.
Idzie się lewą, jeździ się prawą tamburynie. Zwykły patol do przykładnego zdecymowania
Dość często chodzę po mieście i ludzie w ogóle nie patrzą gdzie idą, zwłaszcza kobiety, idą dwie słonice, chodnikiem 5-metrowym a ja muszę się przeciskać, gdybym miał iść na swoim torem to praktycznie co parę dni miałbym poważną kolizję, jeszcze nadmienię że to nie są ruchliwe ulice albo wąskie, to są 5-metrowe chodniki i nie są to zakręty, baby często mnie widzą z daleka i nadal nie zamierzają udostępnić 0.3 metra chodnika abym mógł spokojnie przejść, jest to dla mnie niepojęte, kiedyś myślałem aby iść na kolizję i demolować te pasztety ale później użeraj się po sądach, nie wiem czy to pech czy chamstwo i buractwo w Polsce już wyebało poza skalę, dajcie znać jak to u was wygląda.
Większość ludzi to zwykłe bydło pastewne, które ma prawa wyborcze.
Idzie się lewą, jeździ się prawą tamburynie. Zwykły patol do przykładnego zdecymowania
Idzie sie lewą stroną szosy. Ale prawą stroną chodnika misiu kolorowy.
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Chodzmy-prawa-strona-Takze-po-pasach-n171710.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie