i zapytaj tu coś gimbusa...
Chodziło mu raczej o Ryśka z Klanu, dlatego tak się jąkał.
raszple? r🤬adla? nie mam pojecia o co mu biega
K................6
2011-06-04, 11:39
Zdecydowanie młody Czesław.
żeby żeby wygladaly żeby.....
m................1
2011-06-04, 11:58
Kobieta "na R" = Rumuńska dz🤬ka?
w................4
2011-06-04, 12:07
jak dla mnie to chodziło o kuRRRRRRRRwę....
Witam wiem ze nie na temat ale szukam nazwy filmu chodzi mi o polski film powojenny gdzie zwolniony z pracy chemik przez przypadek zabiera ze sobą alkocholomierz i udaje się do baru gdzie jest przez przypadek wzięty za pracownika PIPU lub innej instytucji. Generalnie chodzi oto ze on niby sprawdzał zawartość alkocholu a oni mu dawali łapówki. Z góry dziękuje za pomoc
b................a
2011-06-04, 12:46
syn kononowicza;D
K................o
2011-06-04, 12:47
On mówi ze lubi kobiety w krótkich spódniczkach
VcBv
2011-06-04, 12:58
Po obejrzeniu tego wstrząsającego materiału nasuwa mi się tylko jedna konkluzja : "co on p🤬li?"
JONTailor napisał/a:
Witam wiem ze nie na temat ale szukam nazwy filmu chodzi mi o polski film powojenny gdzie zwolniony z pracy chemik przez przypadek zabiera ze sobą alkocholomierz i udaje się do baru gdzie jest przez przypadek wzięty za pracownika PIPU lub innej instytucji. Generalnie chodzi oto ze on niby sprawdzał zawartość alkocholu a oni mu dawali łapówki. Z góry dziękuje za pomoc
"Czterdziestolatek"
Rotfl jeśli sprawdziłeś to gratulacje.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Na ,,R,, a ja wiem o kogo chodzilo zeby nie wygladały jak Rabczewska
To nie jest jakaś rodzina przypadkiem ?
KLIK
P................A
2011-06-04, 15:10
JONTailor napisał/a:
Pamietam, chodzi o Przygody pana anatola, nie pamietam ktory to jest, tutaj poszukaj
youtube.com/user/OldFilmPL
ja wiem o co chodziło żeby nie tego, żeby nie ten tego żeby nie chodziły... rozebrane :O