Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-03-11, 9:39 2
Sorry ale kibole którzy w zamkniętym pomieszczeniu odpalają race to debile których należy wysłać do komór gazowych. Po pierwsze ryzykują zdrowiem dzieci bo ich mam w głębokiej czeluści mego odbytu to jeszcze k🤬a uniemożliwiają grę. Vive la debile bez mózgu mieniący się kibicami.
Zgłoś
Pener 2012-03-11, 9:39 1
jaranie się c🤬jowoscią gazet, pisanie długich postów to c🤬j, pedalstwo i wbrew słusznemu bogu
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-11, 9:43
Że też temu chłopowi się chciało dla dwóch zdjęć i kilku linijek taką "aferę" kręcić.
Zgłoś
Maxen 2012-03-11, 9:46 6
Magik2501 napisał/a:

Oj ale Gówno Prawda specjalizuje się w tym. Pisali jak to kibole Legii straszyli dzieciaki z Polonii na meczu młodzików Legia-Polonia, jak było naprawdę? Kibice Legii dopingowali dzieciaki z Legii, młodzież w barwach Polonii miała spokój.
Kibole Lecha co roku kibicują w turnieju dzieciakom z młodzieżówki Lecha i co roku się ich za to chwali, że mogą się dzieciaki poczuć jak na prawdziwym meczu piłkarskim o czym sami mówią.
WYjątkiem jest ostatnie wydarzenie, jak kibole bodajże Lechii skopali dzieciaki z Arki, ale okazało się, że to też jakaś gównarzeria 15-sto letnia była, a nie żadna zorganizowana ekipa kibiców z Gdańska.

A jak GW manipuluje? Cóż, zauważyłem, że jak opisuje manifestacje nacjonalistów, to dziwnym trafem źle słyszy skandowane hasła (np. było hasło "precz z Brukselską okupacją", napisali "Precz z ż🤬dowską okupacją") ale zawsze perfekcyjnie usłyszy jakiś uszczypliwy komentarz anonimowego przechodnia, który akurat jest w okolicy pochodu i coś mówi pod nosem (każdy myślący wie, że to jest prywatne zdanie dziennikarza, ale nie może tego napisać, bo przecież jest "bezstronny").

Rozmawiamy na temat wiarygodności artykułów zamieszczonych w internecie a magik sam sieje ferment i nie wiedzę a wystarczy zweryfikować to co się chce napisać

kryminalne.trojmiasto.pl/Chuligani-zaatakowali-mlodych-pilkarzy-i-ich-...

Trochę na odwrót, bo to frajerska akcja ze strony kibiców Arki Gdynia na dzieciakach Lechii Gdańsk które grały w turnieju młodzików.
Co ja tam wiem każdy wie przecież lepiej i jest znawcą
Zgłoś
Miecz 2012-03-11, 10:14 18
Pozdrawiam wyszystkich prawdziwych kiboli, przede wszystkim:
- litara bijącego w twarz ojca rodziny na oczach swoich dzieci. Brawo miszczu!
- odważnego, kopiącego w plecy kamerzystę w Bydgoszczy. Podziwiam kunszt i odwagę!
- podpalających wozy transmisyjne w Warszawie. Dziękuje wam za zrobienie porządku!
- i całą resztę, przez których strach wyjść na mecz żeby nie dostać wp🤬l.

D Z I Ę K U J Ę W A M K I B O L E !!!
Zgłoś
iHadToGo 2012-03-11, 10:23
@up

Święta prawda.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-11, 10:25 2
HA HA HA HA HA HA

Zgadnijcie jak wyborcza odniosła się do całej sprawy

m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105402,11321915,Przerwany_turniej_w_Korniku__...

Oczywiście dziennikarzyna, co to za licencje chyba obciągnął komuś druta, opisał wszystko zgodnie z prawdo i polotem, to tylko jakiś kibol próbował podważyć wiarygodność wielkiego pismaka, żeby się pochwalić.
Zgłoś
Boss-man 2012-03-11, 10:28
Łykneliście haczyk mocniej niż wszyscy w tych niby mailach. Żadnych screenów tylko tekst.
A pomyślcie, może ten "Piotrowicz" chce z Was zrobić jaja, żebyście mu pomogli oczernić media
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-11, 10:32 3
czytanie na kacu boli
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-11, 10:40
Nieźle ich w c🤬ja zrobił co jak co ale tacy są własnie polscy dziennikarze, łapią najswieższą nowinke i odrazu piszą o niej artykuł zeby tylko zarobic...Media obecnie smierdzą i piszą nie prawde, wole poczytac ciekawe rzeczy w necie niz kupic gazete ,bo na c🤬j jeszcze dawac im zarobic za pisanie nie prawdy? niech giną.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-11, 10:44
Cytat:

Łykneliście haczyk mocniej niż wszyscy w tych niby mailach. Żadnych screenów tylko tekst.
A pomyślcie, może ten "Piotrowicz" chce z Was zrobić jaja, żebyście mu pomogli oczernić media

Jeśli ci "dziennikarze" przytoczyli jego wypowiedź jako "ojca jednego z dzieci" i podali jego zdjęcia jako prawdziwe, to nie robi sobie jaj. Jeśli kretyn przez własną głupotę potwierdził swój artykuł tymi bzdurami, to jaką masz pewność co do innych źródeł albo i całych artykułów z wybiórczej?
Gdzie etyka dziennikarska? Ale oczywiście wyborcza nie ma sobie nic do zarzucenia. Żałosne.
Zgłoś
2qiller2 2012-03-11, 11:00
Trolling lvl. Master
Zgłoś
~Faper Noster 2012-03-11, 11:03
Krótko i dosadnie:

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-11, 11:13 1
Maxen napisał/a:

Rozmawiamy na temat wiarygodności artykułów zamieszczonych w internecie a magik sam sieje ferment i nie wiedzę a wystarczy zweryfikować to co się chce napisać

kryminalne.trojmiasto.pl/Chuligani-zaatakowali-mlodych-pilkarzy-i-ich-...

Trochę na odwrót, bo to frajerska akcja ze strony kibiców Arki Gdynia na dzieciakach Lechii Gdańsk które grały w turnieju młodzików.
Co ja tam wiem każdy wie przecież lepiej i jest znawcą

Chciałeś z🤬bco zaszpanować, a jednak c🤬ja wiesz. Żadnemu dziecku włos z głowy nie spadł, dostał jeden łysy kafar, który miał za dużo do powiedzenia, a później poskarżył się telewizji zasłaniając się dziećmi. Cała reszta to kolejna bajka kurewskich mediów. Jakiś czas po całym zajściu został zresztą przeproszony, a dzieci dostały paczki ze słodyczami (c🤬j wie właściwie czemu), ale o tym w mediach już nie napiszą. A frajerów to sobie w rodzinie szukaj.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-11, 11:33 3
konkretjak150 napisał/a:

Chciałeś z🤬bco zaszpanować, a jednak c🤬ja wiesz. Żadnemu dziecku włos z głowy nie spadł, dostał jeden łysy kafar, który miał za dużo do powiedzenia, a później poskarżył się telewizji zasłaniając się dziećmi. Cała reszta to kolejna bajka kurewskich mediów. Jakiś czas po całym zajściu został zresztą przeproszony, a dzieci dostały paczki ze słodyczami (c🤬j wie właściwie czemu), ale o tym w mediach już nie napiszą. A frajerów to sobie w rodzinie szukaj.

I tak jestescie pajace, slodycze daliscie? Zajebiscie, szkoda tylko, ze jak zrobicie cos pozytecznego to musicie to rozdmuchiwac do kolosalnych rozmiarow, wielka mi k🤬a filantropia na pokaz. Jak rozp🤬olicie pol stadionu to tez wszystkiemu winne media, bo przeciez one was prowokuja! Nap🤬lacie sie po tych pustych lbach w imie klubu, ktory istnieje w celach zarobkowych, prezesi sie zmieniaja, zawodnicy przechodza dla kasy do innych klubow , a wy tepe barany widzicie w tym jakas ideologie. To nie sa lata 70-te i sport dla sportu, teraz jest tylko kasa. Przykro mi, ale bijecie sie i bronicie honoru mitu, ktory nie istnieje...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie