Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
konto usunięte 2021-01-12, 16:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
outsidethebox86 2021-01-12, 17:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-01-12, 17:07 2
outsidethebox86 napisał/a:

Moje roślinki sama sobie uprawiam bez żadnych oprysków, bo doskonale wiem, czym są strzykane te z marketu. Chłopie nie ucz matki jak się dzieci robi.
Wymień wszystkie gatunki roślin, które można jeść, a potem uświadom sobie, że wegetarianizm to nie trawa i szyszki czy żołędzie.

nie muszę, bo nie odżywiam się tylko błonnikiem. specjalnie zamawiam burgera z wołowiną, wieprzowiną oraz kurczakiem, żeby mieć pewność że dla mojego nieba w gębie ubito aż trzy zwierzęta, a takim jak ty dupa robiła trzaaaask.
Zgłoś
outsidethebox86 2021-01-12, 17:17
Cenzurator2000 napisał/a:

nie muszę, bo nie odżywiam się tylko błonnikiem. specjalnie zamawiam burgera z wołowiną, wieprzowiną oraz kurczakiem, żeby mieć pewność że dla mojego nieba w gębie ubito aż trzy zwierzęta, a takim jak ty dupa robiła trzaaaask.

I tu się mylisz, mam w dupie to, czym się żywisz i ile żyć na to poświęcono. Dla mnie, takie zwierzę się już przynajmniej nie męczy, więc śmierć to dla niej wybawienie od takiego życia w klatce.

A jak chcesz wiedzieć to w Twoim burgerze jest więcej niż 3 zwierzęta, tylko nie wiem czy aby na pewno z tego samego gatunku haha

Zrozum, że ja nie chcę się kłócić ani nikomu nic narzucać. Nie lubię kiedy ktoś robi mnie i dlatego rozumiem jak czują się z tym inni. Przeczytaj sobie ze zrozumieniem to co napisałam i nie pod wpływem emocji.
A informacji o syfie w mięsie użyłam jedynie jako powodu, dla którego go nie jem, a nie żeby kogoś namawiać na wegetarianizm.

Spuść trochę pary...
Z doświadczenia życiowego wiem, że odnosi to odwrotny skutek.

Edit: ktoś narzuca coś mnie
Zgłoś
laser81 2021-01-12, 17:54
Zgłoś
djzielak 2021-01-12, 17:56
Zgłoś
Justynka99 2021-01-12, 18:55
Zgłoś
outsidethebox86 2021-01-12, 19:03
Ideologia haha, nie, po prostu nie zajadam się zwłokami.

Wierz mi, podobne akcje miałam z ludźmi jedzącymi mięso. Wbijam na to, nikt nie będzie mi mówić jak mam się odżywiać.
Zgłoś
ququa 2021-01-12, 20:41
Zgłoś
outsidethebox86 2021-01-12, 20:50
ququa napisał/a:

a facetowi co do żarcia dajesz też roslinki ?
roslinki myslisz ze nie są też pompowane chemia ??
ja lubie mieso ale jem je wlasciwie od świeta

Czytaj tłuku co napisałam wcześniej.

Mój mąż też jest wegetarianinem, mój syn, nie, lubi mięso i nikt mu w domu nie zabrania.

Jak lubisz mięso, to je sobie jedz, jak dla mnie może ci ono wyjść wszystkimi otworami ciała.
Zgłoś
luxpiotr 2021-01-13, 23:54
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem