👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Są 2 możliwości.
Pierwsza to yadam siedzi w zarządzie tesco.
Druga, nie jest Polakiem, że nie chce darmowego piwa.
Pierwsza to yadam siedzi w zarządzie tesco.
Druga, nie jest Polakiem, że nie chce darmowego piwa.
jakoś nie ma tego bonu do wydrukowania ........ bo już miałem imprezę robić
11.11 zdjęcie na demotywatorach, 12.11 sadistic, gratuluję pomysłu
co do kuponów powiem tyle, kupony są, ale tanich maseczek podobno nie ma, nie jestem pewien, bo nie sprawdzałem..
kupony do druknięcia tutaj:
docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=...
co do kuponów powiem tyle, kupony są, ale tanich maseczek podobno nie ma, nie jestem pewien, bo nie sprawdzałem..
kupony do druknięcia tutaj:
docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=...

mam pytanko, kupon musi byc wydrukowany w kolorze czy moze byc czarno bialy ? i czy musi byc na twardym papierze czy na zwyklym to przejdzie... testowal ktos z wroclawia
?

Podobno ostatniego dnia promocji, 31. listopada ma być wszystko za darmo...

Takimi akcjami tylko się młodzież gimnazjalną i licealną rozpije, a to przyszłość naszego narodu : /

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie