👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry napisał/a:
Ciekawe czym wypłoszą teraz węża
Starą, niemytą rozklapiochą.

mygyry napisał/a:
Ciekawe czym wypłoszą teraz węża
Wrzucasz film, którego nie obejrzałeś do końca??
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pomyślałem to samo, ale nie mogłem się pohamować od suchara.
Szkoda Kubusi
Nie rozumiem ludzi, którzy wolą mieć węża,niż szczurki.

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To się nazywa zaciekawienie i pomimo, że obejrzałem do końca to i tak byłem ciekawy co by zrobili gdyby gad nie wyszedł, ba zacząłem się nawet zastanawiać czy to czasem nie lipa i ktoś z drugiej strony podaje szczury a na koniec z powrotem węża

Z cyklu Sadol bawi i óczy
:
Wielu z Was zapewne nie wie, że koty na tereny Europy zostały przyciągnięte z terenów ówczesnej Persji dopiero w okolicy XV wieku. A jak ludzie sobie wcześniej radzili z problemem gryzoni? Otóż trzymali w domach i gospodarstwach Węże a konkretnie Zaskrońce z którymi żyli i mieszkali pod jednym dachem zanim zostały wyparte przez puszyste kitku..
Dziękuję za uwagę

Wielu z Was zapewne nie wie, że koty na tereny Europy zostały przyciągnięte z terenów ówczesnej Persji dopiero w okolicy XV wieku. A jak ludzie sobie wcześniej radzili z problemem gryzoni? Otóż trzymali w domach i gospodarstwach Węże a konkretnie Zaskrońce z którymi żyli i mieszkali pod jednym dachem zanim zostały wyparte przez puszyste kitku..

Dziękuję za uwagę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie