👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Calli napisał/a:
Nie po prostu załamuje mnie rasizm wiekszości Polaków na tym forum ..
![]()
przyzwyczaisz się ;p

Calli napisał/a:
Nie po prostu załamuje mnie rasizm wiekszości Polaków na tym forum ..
![]()
....chyba forum pomylileś ...

KraVusSs napisał/a:
....chyba forum pomylileś ...
Nie no, to jest sadystyczne forum, murzyn czy nie murzyn, no okej, śmierć, sadystyczne, ale rasizm to jest głupota. Będziesz sądził wszystkich murzynów po 1 czy tam 5 których raz w życiu widziałeś ? No bez przesady, to jest bez sensu. To tak jakby 3 laski się tobą bawiły i ty byś za to winił wszystkie laski i się na każdej wyżywał, no bo każda jest taka sama i trzeba je z góry traktować jak szmaty nie ?
Spoko przyzwyczaje się, ale dla mnie rasizm to głupota

Calli napisał/a:
Nie no, to jest sadystyczne forum, murzyn czy nie murzyn, no okej, śmierć, sadystyczne, ale rasizm to jest głupota. Będziesz sądził wszystkich murzynów po 1 czy tam 5 których raz w życiu widziałeś ? No bez przesady, to jest bez sensu. To tak jakby 3 laski się tobą bawiły i ty byś za to winił wszystkie laski i się na każdej wyżywał, no bo każda jest taka sama i trzeba je z góry traktować jak szmaty nie ?
Spoko przyzwyczaje się, ale dla mnie rasizm to głupota![]()
ok, to Twoje zdanie

KraVusSs napisał/a:
i trochę przetyrany przykład podałeś ale dobra
W końcu tu chodzi o dyskriminacje całej rasy. Myślisz logicznie to wiesz że nie wszyscy murzyni śmierdzą, kradną.
Z biali też śmierdzą i kradną, mało to w Polsce złodzieji i żuli ?
Więc nie wiem, jak chcesz oceniać pokazywać jaki jesteś ograniczony, droga wolna

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie