Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-13, 15:47
Wypowiem się jako kobieta, która nie nosi miseczki A. Te wszystkie pseudo staniki, które są w 3/4 wypchane w środku to zmora! Wchodzę do sklepu, wybieram te które mi się podobają i okazuje się, że 90% to staniki w rozmiarach C, D,(nawet E można spotkać!) dla kobiet, które mają rozmiar 0! Nie wiem, na serio na świecie jest przewaga kobiet płaskich, że większość w sklepach to staniki wypchane gąbkami?
Zgłoś
ZabójczaMama 2013-08-13, 15:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 16:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 16:13 5
Zgłoś
maxikingwhite 2013-08-13, 16:45
@up Potwierdzam najlepsze takie lekko nie mieszczące się w dłoni
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 17:10
Kobiety jedno wielkie kłamstwo: pluszowe cycki, obcasy, gorset, doklejane włosy, paznokcie, umalowana twarz. Do tego nie przyznają się ile mają lat, zaniżają wagę a najbardziej wodzę fantazji puszczają jeśli chodzi o zrobienie zdjęcia tak, że wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości. Lubią jeszcze jakieś kłamstewka wprowadzać żeby się dowiedzieć jak ktoś zareaguje, trzymać kogoś w niepewności żeby się poczuć tajemniczą, naopowiadać jakie to nie są szalone mimo, że to nie prawda, przymilać się jak kasę poczują. A to niby facet kłamie.
Zgłoś
~Angel 2013-08-13, 17:31 1
Arana,

Zapraszam tutaj sadol.pl/pokaz-swoje-cycki-vt26918.htm nie krępuj się.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 18:27
Zgłoś
Zielonek92 2013-08-13, 18:45
Powinni zakazać sprzedaży tego badziewia
Zgłoś
kosiu0 2013-08-13, 18:57
U kobiety najbardziej liczą się oczy a nie cycki...

Kobieta bez oczu jest straszniejsza
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 19:21 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 20:39
Arana napisał/a:

Wypowiem się jako kobieta, która nie nosi miseczki A. Te wszystkie pseudo staniki, które są w 3/4 wypchane w środku to zmora! Wchodzę do sklepu, wybieram te które mi się podobają i okazuje się, że 90% to staniki w rozmiarach C, D,(nawet E można spotkać!) dla kobiet, które mają rozmiar 0! Nie wiem, na serio na świecie jest przewaga kobiet płaskich, że większość w sklepach to staniki wypchane gąbkami?

Dokładnie, większość staników w sklepach brafitterskich ro push upy, na takie jest największy popyt. Mimo, że mam duży biust, lubie go jeszcze powiększyć, a w przyszlości zrobić to operacyjnie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 21:13 2
Wiem że to się nie godzi na sadolu, takie słowa ale jestem facetem i na tym filmiku najbardziej podobają mi się takie jakie są na samym początku. B to wg mnie idealny rozmiar - podkreślają sylwetkę a nie dominują jej, no i idealnie mieszczą się w dłoni kiedy przyjedzie ochota na pieszczoty z dziewczyną. Dużo bardziej liczy się kształt, jędrność itp. No i te o rozmiarze B za 30 lat nie będą wcale wyglądały źle, na pewno nie tak jak D które będą dłuższe niż większe. Pozdrawiam wszystkie panie na sadolu i apeluję żebyście nie przejmowały się rozmiarem itp. Wiem że to dziwne słowa na sadolu ale facetowi jeśli spodobała się dziewczyna, to jej piersi też na pewno mu się spodobają (o ile są krótko mówiąc normalne) i nie będzie chciał innych.

I pisze to facet który przegląda sadola tak jak jego dziewczyna
Zgłoś
jejabig 2013-08-13, 21:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 22:53
To straszne! jak mozna dorabiać sobie cycki?!?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem