👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już hejtują dzieci, którym rodzice nie zakupili konsoli.
Żałośni jesteście. Po miesiącu grania na padzie lepiej się celuje niż myszką, no ale przecież tyle tutaj jest znawców....
Żałośni jesteście. Po miesiącu grania na padzie lepiej się celuje niż myszką, no ale przecież tyle tutaj jest znawców....
pogrywałem na xboxie 1 w hallo 1 ,2 farcry csa itp wtedy już dało się nieźle pograć na padzie szału nie było ale teraz pady są lepiej wykonane.
ps: są już klawiatury z myszkami do konsol dla znawców ;]
ps: są już klawiatury z myszkami do konsol dla znawców ;]

mare30ks napisał/a:
jak mozna grac w strzelanki na padzie...
Tak samo jak nosić okulary przeciwsłoneczne w kostnicy.
mare30ks napisał/a:
Jak można jeździć samochodem na rowerze...

Po co trollować brata konsolowca? Nie lepiej samego konsolowca?

mare30ks napisał/a:
Jak można nie umieć grać w strzelanki na padzie...

@up no chybaze konsolowcom wkoncu uaktywnia funkcje 100% autocelowania, tak jak niektore boty w starych queakach
wtedy moga sobei biegac po mapie i tylko wciskac spust

wtedy moga sobei biegac po mapie i tylko wciskac spust
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie