📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Teraz wszyscy i tak się zabezpieczają, więc o "zwiększaniu czystej rasowo populacji" nawet nie ma mowy...

noob123 napisał/a:
nic nie mam do pedałów!
zmniejszają mi konkurencję ;d
O! Choć jeden myśli taktycznie!

Slevin napisał/a:
no ale lesbijki jak zawsze są zajebiste :O
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę że liczba kobiet do 45 roku życia jest mniejsza od liczby mężczyzn. Jeżeli te kobiety miały by zostać lesbijkami co oznacza (o ile to możliwe) że nie będziesz już ich interesował. Ale czy i tak to coś zmieni, skoro Twoje życie polega na waleniu konia?

matx napisał/a:
dla twojej wiadomosci wiekszosc wyskoich stanowisk w firmach zajmuja geje i potem tacy kozacy jak ty czyszcza im buty![]()
To ty chyba mieszkasz w West Lahunga Beach a nie w Polsce czlowieku... U nas na samej górze sa postkomuchy potem inni a geje mają gorsze zycie niz szczury, gdzies na poziomie murzynow (czyt. @)
Turek. napisał/a:
To ty chyba mieszkasz w West Lahunga Beach a nie w Polsce czlowieku... U nas na samej górze sa postkomuchy potem inni a geje mają gorsze zycie niz szczury, gdzies na poziomie murzynow (czyt. @)
przeczytaj moj post jeszcze raz a moze zobaczysz cos w stylu "w dupie byles, gowno widziales".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie