📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09
🔥
Hobby
- teraz popularne

@camperboy:
Ale nadal nie pochwaliłeś się jak powinien wyglądać i czego słuchać normalny człowiek (bo pewnie za takiego się masz). Boisz się że cię ktoś wyśmieje? Przecież trzeba mieć dystans do siebie.
Ale nadal nie pochwaliłeś się jak powinien wyglądać i czego słuchać normalny człowiek (bo pewnie za takiego się masz). Boisz się że cię ktoś wyśmieje? Przecież trzeba mieć dystans do siebie.

Camperboy skąd wiesz ,że śmierdzą? Lubisz obwąchiwać? portalwiedzy.onet.pl/84291,,,,mysofilia,haslo.html

hm- to się namachał- ja tak nie zrobię
z krótkie pióra-prędzej sobie kark skręce

Nie dyskutujcie z debilem. Najpierw was spowadzi do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem

@flaszka:
Za te piękne podsumowanie masz piwo
powracając do filmiku to miałem małą nadzieję że chociaż chłopacy spreparowali tak ognisko że w pewnym momencie zagoreje żywym ogniem a oni będą mogli rzucić symboliczne: AVE!
hihi
Za te piękne podsumowanie masz piwo

powracając do filmiku to miałem małą nadzieję że chociaż chłopacy spreparowali tak ognisko że w pewnym momencie zagoreje żywym ogniem a oni będą mogli rzucić symboliczne: AVE!

hihi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie