miałam taką koleżankę co podczas spiny przy znajomych odp🤬liła coś podobnego i nie chodziło tutaj o wrobienie kogoś w pobicie tylko laska odreagowywała wszystkie złe emocje na samej sobie
Jak dobrze, ze teraz wszędzie monitoring i takie szmaty po swojej genialnej akcji mogą liczyć tylko na sprawiedliwość
Samookaleczenie to jedno, a samookaleczenie plus składanie w prokuraturze fałszywych zeznań to zgoła co innego.
Sobie to se możesz robić co Ci się podoba - nawet zgw🤬cić lewą ręką
sensualna napisał/a:
miałam taką koleżankę co podczas spiny przy znajomych odp🤬liła coś podobnego i nie chodziło tutaj o wrobienie kogoś w pobicie tylko laska odreagowywała wszystkie złe emocje na samej sobie
Samookaleczenie to jedno, a samookaleczenie plus składanie w prokuraturze fałszywych zeznań to zgoła co innego.
Sobie to se możesz robić co Ci się podoba - nawet zgw🤬cić lewą ręką

Halman napisał/a:
kobiety też tu siedzą i szukają najlepszego dla siebie sadola...
Poj🤬e, ale w ogóle mnie to nie dotyczy, zatem niech sobie szukają konia na białym rycerzu, byle tylko dzieci nie miały, bo tu sami pojebańcy

czy dobrze widziałem .. czy wybranek serca jest opalony trochę ?
K🤬a mać,moja eks zdzwoniła kiedyś po pały,że niby ją pobiłem i poszedłem chlać. wracam z imprezy a w chacie psiarnia,na szczęście w czasie, gdy ją podobno zlałem,chlałem piwsko z prokuratorem, inaczej garowałbym. na pytanie policji czemu kłamie?powiedziała-odstawiłam leki,przepraszam...do dziś żałuję,że k🤬ie sprawy nie wytoczyłem...k🤬a minęło 22 lata a mnie dalej telepie
tak jestem mizoginem
tak baby to c🤬je
tak jestem mizoginem
tak baby to c🤬je
Tak jest kłamliwa k🤬a już w pierwszym zdaniu psycholożce dorobiła k🤬sa nazywając ją psychologiem. Psycholog to facet a psycholożka to kobieta.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"