Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 1:41
konto usunięte 2013-09-25, 12:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 12:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 13:08 1
Nikloon666, kujpa, a no prawda przecież nie ma nic złego w namiętnym całowaniu się z obcym facetem na ulicy ...
Rozumiem że jakby to były wasze partnerki to też nie byłoby to nic złego bo przecież ,,korzystają z życia'' i facet był kreatywny ... bo oblał się wodą?
Nie no spoko, w takim razie też się obleję i wyjdę na ulicę, może jakaś zechce się ze mną przespać dzięki mojej ,,kreatywności'', no przecież to nic złego i one tylko korzystają z życia...
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 13:15 2
Arab94 napisał/a:

Nikloon666, kujpa, a no prawda przecież nie ma nic złego w namiętnym całowaniu się z obcym facetem na ulicy ...
Rozumiem że jakby to były wasze partnerki to też nie byłoby to nic złego bo przecież ,,korzystają z życia'' i facet był kreatywny ... bo oblał się wodą?
Nie no spoko, w takim razie też się obleję i wyjdę na ulicę, może jakaś zechce się ze mną przespać dzięki mojej ,,kreatywności'', no przecież to nic złego i one tylko korzystają z życia...

To idź spróbuj szczęścia.
Poza tym skąd wy w ogóle wiecie, że one mają już partnerów życiowych? Śledziliście ich konta na portalach społecznościowych czy co? A i skąd konkluzja, że poszły z nim po tym do łóżka? To, że wasze matki tak robiły, to nie znaczy, że wszystkich kobiet to dotyczy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 13:20
Oto wasza odpowiedz panowie i panie http://pl.wikibooks.org/wiki/Techniki_manipulacji_psychologicznej/Konsekwencja_i_zaangażowanie
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 13:26
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 13:30 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 14:35
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 15:12
Arab94 napisał/a:

Prawda, nie ma nic złego. One nie krzywdzą nikogo, nikomu nic nie zabierają. Widok całujących się ludzi jest miły dla oka, więc u licha w czym problem? Jak są odbierane? To ich sprawa. Nie moja.

Cytat:

W życiu to jest tak, że ludzie wchodzą w związki z osobami, które mają już jakieś doświadczenie. I uważam, że zdrowe podejście do związku polega też na tym, że potrafi się o tym szczerze porozmawiać(ale uprzedzam: to jest moje zdanie). Potrafi to uratować od pewnych niezręcznych sytuacji.

A co do kreatywności: Facet wykorzystał temat znany z filmów: pocałunek w deszczu. Osadził to w dość niezwykłych okolicznościach. Po pierwsze słoneczny dzień, po drugie "deszcz" pojawia się nagle"
Efekt: pozytywne zaskoczenie i rozbawienie. Koleżka zrobił więc coś z niczego. To się nazywa kreatywność.

Cytat:

Proszę bardzo. Tylko dwie uwagi: Po pierwsze do tego wymagane jest sporo pewności siebie.
Po drugie: Tak, nie będzie w tym nic złego. Życie jest po to żeby korzystać zeń. Ludziom zdarzając się takie sytuacje ciągle: np. po imprezie dwójka wcześniej nie znanych sobie ludzi ląduje w łóżku. I co w tym złego? O ile się zabezpieczają to oczywiście nic.

UWAGA: WSZYSTKIE MOJE DYWAGACJE DOTYCZĄ LUDZI NIE BĘDĄCYCH W ZWIĄZKACH.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 16:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 16:57
Zgłoś
tranzystor 2013-09-25, 17:41
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem