Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-03-09, 12:57
Szacun dla gościa, ale jedna kwestia przy tych street workoutach mnie zawsze zastanawia - jak oni robią nogi? pewnie bocianki z nich
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 14:00
Pozdrów ojca, dobrze jest i oby mu została ta motywacja jak najdłużej!
Zgłoś
RYJ23 2014-03-09, 14:29
2:25 poza tym ze jest ojcem moglby byc jeszcze swietnym wentylatorem
Zgłoś
pezet 2014-03-09, 15:01
6:38 - prawdziwy Polak!!! Skarpety&sandały!!!
Zgłoś
Jeadong 2014-03-09, 15:36
mblbn napisał/a:

Szacun dla gościa, ale jedna kwestia przy tych street workoutach mnie zawsze zastanawia - jak oni robią nogi? pewnie bocianki z nich

Zrob tak jak jest napisane, 4 cykle 45 sec miedzy cwiczeniami i 3 min miedzy cyklami, to gwarantuje Ci, ze nie bedziesz mogl chodzic . To jest poziom Beginner, sprobuj medium i Hard jesli tu bedzie za latwo

Kod:
http://madbarz.com/all-routines

Polecam, Krzysztof Ibisz.

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 16:16
Za pasję, chęci, silną wolę i determinację , których ja nie mam ...Piwka nie dam Żart , dam dam:)
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2014-03-09, 19:10
Ćwiczę kalistenikę od dwóch tygodni (bez przemęczania się) i powiem wam, że efekty są szybkie i zdumiewające. Polecam każdemu.

podpis użytkownika

C🤬j mi na imię.
Zgłoś
ritu4l 2014-03-09, 19:19
ja p🤬le, koleś ma 40 lat, to żadne wyczyny nie są.. na siłownie grubasy a nie podniecacie typem w średnim wieku który nie siedzi przed tv.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 19:42
torento napisał/a:

ja p🤬le, koleś ma 40 lat, to żadne wyczyny nie są.. na siłownie grubasy a nie podniecacie typem w średnim wieku który nie siedzi przed tv.

Jestem ciekawy co Ty potrafisz. Koleś jest naprawdę bardzo silny. Do tego potrzeba naprawdę wielu miesięcy treningu.

Zgaduję że c🤬ja wiesz o sporcie (trening siłowy a z masą własnego ciała to dwie zupełnie inne rzeczy)

Pewnie w swoim gimnazjum masz zwolnienie z WF-u, bo jak to ciężko trzeba się pocić , przynosić strój na zmianę.
Zgłoś
gebez 2014-03-09, 20:16
Tylko czekać aż psy spałują za dewastacje kosza
Zgłoś
Herhard 2014-03-09, 20:49
Szacun,sam zbliżam się do 40-ki i nap🤬lam 5x w tygodniu crossa
Zgłoś
allah84 2014-03-09, 22:43
haha wlasnie dlatego napierd@lam 5 dni w tygodniu tez koles na gora 25 lat wyglada... a do tego jest w lepszej formie niz 99 % dwudziestopięciolatków... a i bez wyzeczen duzych kilka tylko powazniejszych przerw na alko... ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 23:03
Patrze znajoma twarz... Jestem ze Szprotawy
Zgłoś
ritu4l 2014-03-10, 19:04
Lunada napisał/a:

Jestem ciekawy co Ty potrafisz. Koleś jest naprawdę bardzo silny. Do tego potrzeba naprawdę wielu miesięcy treningu.

Zgaduję że c🤬ja wiesz o sporcie (trening siłowy a z masą własnego ciała to dwie zupełnie inne rzeczy)

Pewnie w swoim gimnazjum masz zwolnienie z WF-u, bo jak to ciężko trzeba się pocić , przynosić strój na zmianę.

boże jak ty mnie dobrze znasz jak już pisałem, won na siłownie grubasku a nie się podniecasz niczym.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
p4nk1 2014-03-11, 4:24
BPG napisał/a:

dres jak z ruskiego horroru...

Ty pewnie ćwiczysz "dżender" w swoich dżinsowych rurkach i różowej koszuli flanelowej, w kaszmirowym szaliku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie