Szacun dla gościa, ale jedna kwestia przy tych street workoutach mnie zawsze zastanawia - jak oni robią nogi?
pewnie bocianki z nich

Pozdrów ojca, dobrze jest i oby mu została ta motywacja jak najdłużej!

mblbn napisał/a:
Szacun dla gościa, ale jedna kwestia przy tych street workoutach mnie zawsze zastanawia - jak oni robią nogi?
pewnie bocianki z nich

Zrob tak jak jest napisane, 4 cykle 45 sec miedzy cwiczeniami i 3 min miedzy cyklami, to gwarantuje Ci, ze nie bedziesz mogl chodzic

Kod:
http://madbarz.com/all-routines
Polecam, Krzysztof Ibisz.
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole world
Za pasję, chęci, silną wolę i determinację , których ja nie mam ...Piwka nie dam
Żart , dam dam:)

Ćwiczę kalistenikę od dwóch tygodni (bez przemęczania się) i powiem wam, że efekty są szybkie i zdumiewające. Polecam każdemu.
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.
ja p🤬le, koleś ma 40 lat, to żadne wyczyny nie są.. na siłownie grubasy a nie podniecacie typem w średnim wieku który nie siedzi przed tv.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.

torento napisał/a:
ja p🤬le, koleś ma 40 lat, to żadne wyczyny nie są.. na siłownie grubasy a nie podniecacie typem w średnim wieku który nie siedzi przed tv.
Jestem ciekawy co Ty potrafisz. Koleś jest naprawdę bardzo silny. Do tego potrzeba naprawdę wielu miesięcy treningu.
Zgaduję że c🤬ja wiesz o sporcie (trening siłowy a z masą własnego ciała to dwie zupełnie inne rzeczy)
Pewnie w swoim gimnazjum masz zwolnienie z WF-u, bo jak to ciężko trzeba się pocić , przynosić strój na zmianę.
haha wlasnie dlatego napierd@lam 5 dni w tygodniu
tez koles na gora 25 lat wyglada... a do tego jest w lepszej formie niz 99 % dwudziestopięciolatków... a i bez wyzeczen duzych kilka tylko powazniejszych przerw na alko... ;]

Lunada napisał/a:
Jestem ciekawy co Ty potrafisz. Koleś jest naprawdę bardzo silny. Do tego potrzeba naprawdę wielu miesięcy treningu.
Zgaduję że c🤬ja wiesz o sporcie (trening siłowy a z masą własnego ciała to dwie zupełnie inne rzeczy)
Pewnie w swoim gimnazjum masz zwolnienie z WF-u, bo jak to ciężko trzeba się pocić , przynosić strój na zmianę.
boże jak ty mnie dobrze znasz

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.