Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
konto usunięte 2014-05-25, 10:02 1
Szczerze to nie wim jak ktos moze widziec sens w kupnie nowego samochodu. Za ulamek ceny nowego auta mozna kupic kilkuletnie, lepiej wyposazone.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-25, 11:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-25, 11:42 1
Y0SH napisał/a:

Powiedzcie mi jeszcze o wielcy eksperci, KTO kupuje nowe auto za np 80k zł, jeździ nim te 2-3 lata jak piszecie, a później sprzedaje bezwypadkowe za 60 % ceny zakupu tracąc w te 2-3 lata ok. 30k zł?

jak to kto?! niemce, francuzy, szwajcary! nie widziales ogloszen? same 2 i kilkulatki, z przebiegiem kilku tysiecy rocznie, od baby/ dziadka. innych na allegro prawie nie ma
Zgłoś
Black Snake 2014-05-25, 13:38
@Y0SH, malowane, a po wypadku to dwie różne rzeczy. Mój samochód stoi teraz u lakiernika bo na parkingu idiota otarł się o moje drzwi. Po co mam mieć porysowane drzwi jak mogę za darmo mieć świeży lakier na nich? Do tego wymienią mi porysowaną szybę i już rocznik nie będzie się zgadzał. Lakierować można samochód z wielu przyczyn i nie zawsze jest to wypadek. Jak będę sprzedawał mój pojazd to też dam w ogłoszeniu bezwypadkowy, a malowany jest. Tyle, że na wszelki wypadek porobiłem zdjęcia szyby i drzwi sprzed malowania jakby ktoś się czepiał.
Zgłoś
~Beny 2014-05-25, 22:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-25, 23:16
Zgłoś
Krak 2014-05-26, 9:26
Y0SH napisał/a:

KTO kupuje nowe auto za np 80k zł, jeździ nim te 2-3 lata jak piszecie,

Ano moi bogaci znajomi, dla których samochód jest rzeczą nabytą i jednoczesnie gadżetem. Niestety nie stać mnie na kupno od nich samochodu choć oferty sprzedaży są bardzo atrakcyjne.

A sprawa "używanych" samochodów jest jak najbardziej prawdziwa.
Przekonała się o tym jedna pani klieny salonu Toyoty w KRK, gdzie podczas usuwania innej szkody dowiedziała się, że maska i dach były robione. Ot taka pogradowa seria.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-26, 13:54
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem