📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najpierw smiech... a chwile pozniej przerazenie
az sie zalogowalem by dac piwo ;d
az sie zalogowalem by dac piwo ;d

Sprytna bestia haha, podszedł podszedł i desant z powietrza... Gdzie pająków kupa tam niema komara i mucha... Z pająkami się trzeba zaprzyjaźnić i tyle.

Jak mówią przedmówcy pająki są pożyteczne. Jak mi kroczy gdzieś na wierzchu to jak już go nakłonię na wejście na rękę (bo taki pająk boi się 10 razy bardziej niż gość z filmiku) to albo wyrzucam latem przez okno, albo zimą wpuszczam za szafę i niech żyje. Nawet żonę przestawiłem tak, że już ich nie zabija a co najwyżej nakryje szklaną i czeka na mnie.
Ostatecznie jak jestem w oparach czarnego humoru to kotu go pokazuję
Ostatecznie jak jestem w oparach czarnego humoru to kotu go pokazuję

Uśmiejecie się, w Australii pająki z rodziny spachaczowatych (czyli chociażby powyższy Huntsman Spider) są uważane za pożyteczne stworzenia, które wybijają owady, i na ogół nie zdarza się aby były zabijane, a jedynie usuwane z wnętrza domów przez wlaścicieli. Poza tym pająk na filmiku jest praktycznie niegroźny dla człowieka, mimo swojego wyglądu

Mi to wygląda na ptasznika z rodziny Poe, ale mogę się mylić.
Dla nie świadomych ten gatunek pająka jest bardzo energiczny (rodzaj drzewnego to i bardzo skoczny), a jego jad po ukąszeniu spowoduje sraczkę, wymioty i zawroty głowy przez miesiąc.
Dla nie świadomych ten gatunek pająka jest bardzo energiczny (rodzaj drzewnego to i bardzo skoczny), a jego jad po ukąszeniu spowoduje sraczkę, wymioty i zawroty głowy przez miesiąc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie