Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak nie montować wyciągarki
stworek • 2012-02-11, 23:18
Prezenterzy Top Gear pokazują jak nie montować wyciągarki.
Prawie jak transformers

Jak by ktoś chciał wiedzieć z jakiego odcinka:
sezon 18 Wielka Wyprawa do Indii
Zgłoś
kmonnz 2012-02-12, 13:39
rockface123 napisał/a:

Na jakim kanale można obejrzeć top gear po polsku ? rzadko oglądam TV więc możecie potraktować to jako żart i się śmiać

BBC Knowledge
Zgłoś
Mavi 2012-02-12, 13:43 1
bloodwar napisał/a:

Co innego jest robić show a co innego jest robić ludzi w c🤬ja. Jak oglądam np. wyprawę Ewana McGregora i Charleya Boormana jak okrążają świat na motocyklach to wiem, że zap🤬lali na tych motocyklach po 18 godzin dziennie przez pół świata(...)

Tak a te terenowe mitsubishi i uaz'y dla picu i milego towarzystwa mieli?

Nie ma podrozy na takie zadupia z jedna kamera - zawsze jedzie cala ekipa, rezyser, zabezpieczenie w zywnosc, napoje i medykamenty. Ktos musi zabrac pelna skrzynie narzedzi i czesci zamiennych, etc.

A co do TG to chcialbym zobaczyc ten autobus jak jedzie za hammondem na biegun i pewnie ze dwa autobusy za ekipa, ktora jechala toyotami.

--
pzdr:
Mavi
Zgłoś
Jeadong 2012-02-12, 14:02
To jak nie montować tej wyciągarki ?

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
kickinyo 2012-02-12, 14:03
Gra aktorska na poziomie trudnych spraw.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-12, 18:46
najgorszy odcinek specjalny TG
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-02-13, 2:41
Jeadong napisał/a:

To jak nie montować tej wyciągarki ?[/quote

nie tak jak oni ]

podpis użytkownika

Zgłoś
MudPie 2012-02-13, 10:23
bloodwar napisał/a:

Co innego jest robić show a co innego jest robić ludzi w c🤬ja. Jak oglądam np. wyprawę Ewana McGregora i Charleya Boormana jak okrążają świat na motocyklach to wiem, że zap🤬lali na tych motocyklach po 18 godzin dziennie przez pół świata, spali w namiotach, pili własny mocz i jedli węże i skorpiony, a nie że 5 minut po wyłączeniu kamery przesiadali się do klimatyzowanego autobusu. I to jest show, a nie oszukiwanie ludzi

To im napisz, że chcesz żeby jedli skorpiony i pili własny mocz, podczas kręcenia programu motoryzacyjnego, gdzie chodzi o motoryzacje i samochody, a nie program sztuka przetrwania. Wszystkie wyprawy dotyczą aut aby sprawdzić je w danych warunkach, a nie test przetrwania prowadzących.
Zgłoś