👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pewnie łyknął sobie wcześniej jakiejś wódzi, tak to sie potem dzieje.
Tez kiedys rzygałem jak kocur po jakims sorcie, co do ktorego do dzis nie mam pewnosci czy z herą nie było żenione.
Tez kiedys rzygałem jak kocur po jakims sorcie, co do ktorego do dzis nie mam pewnosci czy z herą nie było żenione.

stalowyszczur napisał/a:
Szkoda że jeszcze DMT w tym sorcie nie było

No i to są własnie te straszliwe i drastyczne skutki palenia.

bloodstained napisał/a:
I ? Jedyne na czym oszukiwał to na masie
Jedyne? Jak kto lubi, ale ja wolę palić cannabis, nie podbiał. Jeśli to dla ciebie jedyne to wpadnij do mnie, puszczę ci piątkę podbiału za 150

Pewnie jesteś jednym z tych typów, którzy za 0,6 z wagi płacą 30

BongMan napisał/a:
Jedyne? Jak kto lubi, ale ja wolę palić cannabis, nie podbiał. Jeśli to dla ciebie jedyne to wpadnij do mnie, puszczę ci piątkę podbiału za 150![]()
Nie, dzięki, jak mnie najdzie ochota to sobie sam nazbieram. A za takie frajerskie numery typ powinien dostać łomot i konfiskatę materiału.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie