👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast szarpać jak matoły wystarczyło tym krazem wyjechać na górke i wyciągnąc to łajno z wody wyciągarką nie uparli się wszyscy jak osiołki bedziem targać i wytargali osła za uszy .

tylko francuzy mogą zrobić zaczep w ten sposób. W innych normalnych ciężarówkach zaczep wkręca się bezpośrednio do ramy. Wiele razy widziałem wyciągane z błota Many, Volva czy mercedesy przy pomocy wielkich spychaczy albo ładowarek lina trzeszczała ale kabina jakoś się nie urywała. Poza tym wystarczy pojeździć trochę jakąś francuską nową osobówką i można od razu wyrobić sobie zdanie o autach pochodzących z tego kraju.

kaiel napisał/a:
Francuzi robią takie dziadostwo, strach śrubę przy kole dokręcić mocniej, bo sie łby ukręcają
Tyś chyba francuzem nie jeździł.
tak to jest jak się chińszczyznę daje jakoś dodatek do wyciągania takiego ciężaru
KRAZ górą, to jest siła i solidność

KRAZ górą, to jest siła i solidność

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie