📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:56

Tu gdzieś wczoraj czy przed wczoraj był filmik jak karetkę w russi przepuszczają, prawię tak samo. Z tym że prawię robi wielką różnicę.
W Polsce też tak jest. No dobra czasem się znajdzie taki baran jak ja, który nie zjedzie.
I co w tym dziwnego? Gdybyśmy mieszkali w Rosji, to mógłby być filmik pokazowy. A ,że mieszkamy w Polsce to mnie to nie dziwi i nic nowego nie pokazuje. Straż miała super przejazd bo już dawno wszyscy wiedzieli o wypadku i ten wóz nie jechał tam pierwszy.
Zamknęli autostradę dla palącej się opony w ciężarówce, chociaż jeden pas mogli puścić.
I dzięki takiemu czemuś jednostki ratownicze docierają na miejsce w kilkanaście minut a nie jak auto już się tli albo nie ma co reanimować poszkodowanego

A najlepsze, że to paszowóz. Gdyby pasze się zapaliły pewnie zmarł by jakiś motylek...
W 1:33 polski TIR który nie śmiał zjechać choćby milimetr na bok, bo po co... Pozdrawiamy firme remo-car!
Cycków żadnych nie znalazłem wiec niech chociaż motomaniacy sobie zfapuja.
1:49 -lotus esprit
1:49 -lotus esprit

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie