Genialne w swej prostocie porady w bardzo ważnej kwestii
Tak, tak, kolejny vloger, ale taki jakby mądrzejszy
coś tam szukałem niby ale raczej nie ma
Konto usunięte
2013-04-05, 22:58
naprawde, nie wrzucaj tego pajaca na sadola wiecej
Konto usunięte
2013-04-06, 0:59
mądrzejszy? ciekawe od kogo? no może od Ciebie, odrobine.
weź se tego pryszcza z czoła wyciśnij lepiej a nie pier....sz.
Konto usunięte
2013-04-06, 2:49
Gość myśli,że jest bardzo sprytny, a ma tylko nierozgarniętą żonę. W sumie to beznadziejny bełkot.
Konto usunięte
2013-04-06, 2:55
wycisnij tego pryszcza z czola
Konto usunięte
2013-04-06, 3:03
Chyba nie tylko mnie razi to coś na jego czole. :|
Ninja reklama, skoro ludzie umieszczają takie bzdury to na swoją korzyść też coś umieszczę:
secure.eveonline.com/trial/?invc=35529861-c8cb-4718-af6b-14e0c083f6cb&...
Polecam, można się zgłaszać po nagrody w przypadku upgradu konta.
Po co ten filmik, skoro sadola opanowała gimbaza. Ten wiek nie ma pojęcia co znaczy mieć swoją dziewczynę . Pozdrawiam moją piękną przyszłą żonę która uwielbia śledzić każdy mój krok w necie gdy nie jej przy Mnie ;]
Autor wrzuty 23 lat, pobiera lekcje "obczajania kobiet" od typa z małym kosmitą na czole.
- "szacun"
edit: jeszcze ta muzyczka rodem z simsow, ja p🤬le
Konto usunięte
2013-04-06, 3:33
Ja p🤬lę, kto to ogląda? Koleś nagrywa kilka filmów dziennie, zazwyczaj nie ma o czym to p🤬li takie kocopoły jak tutaj.
Konto usunięte
2013-04-06, 4:47
Ten koleś jest k🤬a tak sztuczny.... że o ja p🤬le
Konto usunięte
2013-04-06, 6:25
marudnik napisał/a:
coś tam szukałem niby ale raczej nie ma
jasne ze nie ma takie gowno nikt nie wrzuca
Konto usunięte
2013-04-06, 6:48
pewnie owy rock sam to tu wstawił i myślał, że podbije serca użytkowników sadistica tak samo jak jutiuberów
K🤬A
Jak chce obejrzeć vlogi to gdzie ide? na YOUTUBE, więc po kiego wała mi to tutaj wklejasz.. ja rozumiem ktoś nowy, ktoś ułomny, ktoś śmieszny, no ale k🤬a nie wstawiaj mi tutaj chyba najbardziej popularnego vlogera polskiego Youtube!! Co to ma być? Jakby każdy tak zaczął wstawiać takie gówniane materiały to nic oprócz harda na tym sadisticu by nie było ciekawego do obejżenia!
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
nie jest to ten ciul co w tagach wpisuje wszystko co się da żeby tylko mu licznik nap🤬lał na yt, i całą krytykę nawet tą konstruktywną z realnymi argumentami usuwa?
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Konto usunięte
2013-04-06, 10:27
K🤬a. Ten jego pryszcz co centrum dowodzenia, albo laser jak sie wk🤬i to strzela laserkiem.