Konto usunięte
2010-06-13, 22:58
Czasami się boje pomyśleć co dziewczyny robią pod czyjąś nieobecność. Wyrwiesz taką na imprezie całujesz itp. ale co ona miała w gębie wcześniej, lub czym dupę podcierała i inne podobne rzeczy. Po takich filmikach za dużo zaczynam się zastanawiać. Jak się pokazuje na takim filmiku to do czego jeszcze jest zdolna?!
szkoda ze pan kleks nie poszedł
Konto usunięte
2010-06-13, 23:28
@Virdos, ale Ty to już p🤬lisz...
Konto usunięte
2010-06-13, 23:28
Gdybyście byli choć trochę przenikliwi, to doszlibyście do tego, że to nie pierdy, tylko wiatry z c🤬y. Poza tym ona ma fajny tatuaż
Aż mi w pokoju zaśmierdziało :/
lg0r napisał/a:
up
co za żal...
ogólnie to strasznie brzydka jest
O taką pewno codziennie się modlisz...
Konto usunięte
2010-06-14, 8:40
BennyLBK napisał/a:
Gdybyście byli choć trochę przenikliwi, to doszlibyście do tego, że to nie pierdy, tylko wiatry z c🤬y. Poza tym ona ma fajny tatuaż
też mi się wydaje, że to queef - kobiety w końcu nie pierdzą!!!
poza tym to fejk
Konto usunięte
2010-06-14, 9:30
Baby to zakamuflowane c🤬je , potrafią być gorsze od facetów wiem to z doświadczenia, bo niestety jakiś czas temu nie chciało mi się wyjść z domu kiedy moja kobita zorganizowała babski comber i to był mój błąd..... Przyszły same fajne dupy, ale po imprezie jak się już nasłuchałem o ich wydzielinach, pierdach, stosunkach, smrodzie z różnych okolic itd. itp. wierzcie mi na słowo już nie są takie piękne jak przedtem... Łeeeee
Konto usunięte
2010-06-14, 10:00
Necromantee napisał/a:
@Virdos, ale Ty to już p🤬lisz...
Być może p🤬le, ale wole snuć takie przypuszczenia czy domysły, zamiast kłócić się o byle o co jak większość na forum... Zostaję przy swoim zdaniu, a Ty myśl sobie co chcesz!
Konto usunięte
2010-06-14, 10:52
ale burdel mają w pokoju... a niby faceci to bałaganiarze... ale niee jak panna ma cie odwiedzić to zawsze w pokoju posprzątane mamy...