Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-10, 22:16
Już wyjaśniam tą nie jasną sytuację. Piwo Somerby pije dziewczyna która obsługuje aparat, a reszta wypiła albo dopija swoje Lechy. Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 22:25
Boss-man - Z tego co czytam, to ty chyba nigdy nie miałeś piwa w ustach.
Zgłoś
Boss-man 2012-09-10, 22:29
Slonx napisał/a:

Boss-man - Z tego co czytam, to ty chyba nigdy nie miałeś piwa w ustach.

przepraszam, że mam swoje zdanie
Zgłoś
Nygus93 2012-09-10, 23:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DarkBolo 2012-09-10, 23:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 0:42
Boss-man napisał/a:

Mam po 1.66zł bo naprawiam im komputery, oni dostają miesięczny deputat w wysokości 1 zgrzewki i niektórzy nie są w stanie tego przepić. Lubię także inne piwa dlatego postawiłem 3..., kasztelan, w tym momencie piję królewskie, ale takie soczki uważam za pedalskie, albo dla kobiet tak jak pije moja dziewczyna Warkę Radler. Mów co chcesz ja wolę wypić sok pomidorowy tabasco niż to pożal się Boże piwo, a dokładniej napój piwny! Każdy pije to co lubi. Kończę więc tą dyskusję nieprowadzącą do żadnego konsensusu. Smacznego

Żałosny jesteś, piszesz, że takie piwo jest pedalskie, a potem, że każdy pije to co lubi. Zdecyduj się człowieku o gustach się nie dyskutuje. Jadąc dalej stereotypami, jeśli naprawiasz komputery, to jesteś informatykiem. Jak jesteś informatykiem, to masz flanelową koszulę w kratę, spodnie naciągnięte pod cyce, okularki, pryszcze i tłuste włosy, do tego brak dziewczyny. Stereotypy są takie fajne
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 20:37
BINGO lepiej by pasowalo...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 21:44
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem